Kiss Music News

Irina Rimes a lansat piesa „Beau", prima din „Trilogia II"

Irina Rimes a dat startul unei noi trilogii, cu piesa „Beau”.

După succesul Trilogiei „Iubiri secrete” și al albumului „Despre el", Irina Rimes deschide „Trilogia II" cu piesa „Beau". 

„Am promis că voi scrie despre un capitol nou al vieții mele, dar nu cred că m-am detașat de cel vechi. Piesele acestea sunt rămășițe din trăiri vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesă e diferită, descoperă trei părți ale mele ... una dintre ele abia acum o voi arăta, în cea de-a treia piesă. Vă invit să ascultați a doua trilogie care începe cu „Beau", a declarat Irina Rimes. 

„Trilogia II" evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. 

Filmările videoclipului au avut loc la Joben Bistro și în platourile Kanal D, iar costumația prezentatorului Stefan Lungu a fost oferită de către Trends by Adina Buzatu.

Piesa 'Beau' a fost compusă de către artistă împreună cu Sebastian Barac și Marcel Botezan, cei doi semnând de asemenea și producția, iar versurile au fost scrise de către Irina Rimes.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.