Cool Stuff

Cupluri celebre care și-au spus adio în 2018

Și în 2018 avem parte de despărțiri dureroase. Care era cuplul vostru preferat?

Anul 2018 nu a început bine pentru multe cupluri de la Hollywood. Vedetele au ales să-și spună adio, spre dezamăgirea fanilor, și să meargă pe drumuri separate. De la Jennifer Aniston și Justin Theroux la Gigi Hadid și Zayn Malik, iată care sunt cuplurile faimoase care s-au despărțit în 2018! 

1. Channing Tatum și Jenna Dewan Tatum

După o căsnicie de nouă ani, Channing și Jenna Tatum și-au spus adio prietenește. Cei doi au postat pe Instagram un mesaj în care au anunțat că se despart, însă fac acest lucru cu respect unul față de celălalt. Channing și Jenna s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2006 și au împreună o fetiță de patru ani, pe nume Everly.



2. Jennifer Aniston și Justin Theroux

Jennifer Aniston și Justin Theroux au ales să se despartă după mai mult de doi ani de mariaj. Cuplul a făcut anunțul prin intermediul unui comunicat de presă, pe 15 februarie.



3. Chris Evans și Jenny Slate

Chris  Evans și Jenny s-au despărțit din nou în 2018. Cei doi au început să se întâlnească în luna mai 2016, dar s-au despărțit în februarie 2017. Ulterior, Chris și Jenny au petrecut Crăciunul împreună.

Uite care este motivul pentru care Chris Evans s-ar putea să nu mai joace rolul lui Captain America!



4. Gigi Hadid și Zayn Malik

Gigi și Zayn și-au spus adio după doi ani de relație, anunțul fiind făcut de amândoi pe Twitter. Gigi Hadid și Zayn Malik erau împreună din noiembrie 2015, iar într-un interviu, mama lui Gigi declarase că aceștia erau aproape logodiți.

Iată motivul pentru care s-au despărțit Gigi și Zayn!



5. Nicki Minaj și Nas

Nicki și Nas s-au despărțit după șapte luni de relație din cauza distanței. O sursă a declarat pentru publicația Us Weekly că cei doi au rămas în relații bune.



Sursa foto: Us Weekly

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.