Cool Stuff

Celebrități care au avut nevoie de profesori de actorie pe platourile de filmare

Iată ce vedete au avut nevoie de profesori de actorie pe platourile de filmare!

Se pare că și în industria Hollywood-ului există în continuare actori care au nevoie de ajutor pe platourile de filmare. Nu ne referim la dubluri sau cascadori, ci la profesorii de actorie! Multe vedete au apelat la ajutorul unor profesori, care au venit să îi asiste la filmări, încercând să îi susțină și să le ofere cele mai bune sfaturi.

Nicole Kidman în „The Human Strain”

Nicole Kidman și-a chemat profesoara de actorie, pe Susan Batson, atunci când a filmat pentru drama „The Human Strain”.  În acea perioadă nimeni nu a  constestat talentul actoricesc al lui Nicole Kidman, pentru că actrița trecea printr-o perioadă dificilă din cauza divorțului de Tom Cruise, așa că echipa a considerat că aceasta ar avea nevoie de sprijinul profesoarei sale.

Eminem în „8 Miles”

Eminem a reușit să-și facă un nume la Hollywood, cu rolul din „8 Miles”, pentru care a câștigat și un premiu Oscar.  Totuși, rapperul nu avea deloc experiență în cinematografie pe atunci, așa că regizorul a decis să-i aducă câțiva profesori de actorie, care să îi ofere câteva sfaturi.

John Cena în „12 Rounds”

Se pare că a devenit o modă ca toți foștii wrestleri să ajungă vedete la Hollywood. După succesul lui The Rock, a venit și rândul lui John Cena, care și-a făcut debutul cu câteva filme de acțiune. Fostul sportiv nu avea deloc experiență cinematografică, așa că producătorii i-au adus mai mulți profesori pe platourile de filmare, pentru a-l instrui.  John Cena nu este deloc rușinat de faptul că are nevoie de ajutor din partea unor profesioniști, lucru pe care l-a menționat adesea în interviuri.

Chuck Norris în „Top Dog”

Când spui Chuck Norris te gândești instant la filme de acțiune, pentru că vorbim despre un veteran al artelor marțiale și al meme-urilor. Chiar dacă a strâns o adevărată avere de pe urma filmelor de acțiune, Chuck Norris nu a luat niciodată în serios actoria, producătorii declarând că acesta a fost mereu instruit de profesori speciali, care îl însoțeau pe platourile de filmare.  

Mariah Carey în „Glitter”

Mariah Carey este o adevărată divă, așa că de ce nu ar putea joace rolul uneia și pe marile ecrane? Se pare că la fel s-au gândit și producătorii filmului „Glitter”, atunci când au decis că artista este alegerea perfectă pentru personajul lor – o tânără talentată, care devine faimoasă peste noapte. Totuși, Mariah Carey a avut nevoie de ajutorul unei profesoare de actorie, Sheila Gray, care a însoțit-o pe aceasta peste tot, pe platourile de filmare.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.