Kiss Music News

Motivele pentru care Nelly Furtado s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor

Chiar dacă nu ai mai auzit de mult de Nelly Furtado, artista nu a renunțat la muzică!

Nelly Furtado a debutat în industria muzicală în 2001 cu piesele „I'm Like a Bird” și „Turn Off the Light”, iar din 2006, când a început să colaboreze alături de producătorul Timbaland, cei doi au reușit să creeze o mină de aur în industrie.

Câștigătoare a unui premiu Grammy, Nelly Furtado a întrerupt colaborarea cu Timbaland în 2010, iar în 2012 artista a luat o pauză de cinci ani și a dispărut din lumina reflectoarelor.

Uite cum arată Nelly Furtado acum!

A suferit o cădere nervoasă.

În timpul turneului „Loose”, Nelly a suferit o cădere nervoasă în timp ce se afla pe scenă. Din cauza oboselii acumulate și din cauza faptului că trebuia să aibă singură grijă de fiica ei, cântăreața a cedat. În cele din urmă, a decis că e timpul să ia o pauză de la turneu și să se întoarcă acasă și să aibă grijă de familia ei.

Nelly a povestit pentru Daily Mail că au existat momente când pur și simplu stătea și se uita cu privirea fixă în pământ.



A învățat să folosească rețelele sociale.

Nelly Furtado preferă o metodă mai veche de a ține legătura cu fanii ei, însă a reușit să fie în pas cu tehnologia și să se conecteze cu aceștia prin intermediul rețelelor sociale.

Artista a declarat că și-a făcut un cont pe Twitter și pe Instagram, unde ține legătura cu fanii ei și a recunoscut că i-a fost foarte greu la început.



A divorțat de soțul ei, Demacio Castellon.

Nelly Furtado s-a întâlnit cu Demacio Castellano după ce aceștia au lucrat împreună la albumul „Loose”, aceasta l-a numit „iubit secret” în 2007 și a declarat că nu este o persoană faimoasă. Cuplul și-a menținut relația secretă, iar divorțul a fost unul pe ascuns.

Artista a făcut anunțul că este singură în timpul unei emisiuni, ba chiar a glumit pe seama acestui subiect. Deși părea optimistă privind cariera muzicală, Nelly a recunoscut că în urma căderii nervoase și a divorțului a avut perioade grele.



A stat acasă și a avut grijă de fiica sa.

După căderea nervoasă, Nelly Furtado s-a retras din viața publică și s-a concentrat pe creșterea fiicei sale, alături de fostul iubit Jasper Gahunia.

„Trebuie să fiu bine emoțional, dar și psihic pentru fiica mea”, a declarat Nelly Furtado.

Furtado a mai povestit că în urma turneurilor a devenit foarte obosită, iar tot ce își dorea era să stea acasă.

„Uneori tot ceea ce vrei să faci este să stai acasă și să faci brioșe alături de fiica ta”, a mai spus Nelly. 



Pe lângă muzică, artista a avut și alte job-uri

După ce a lansat albumul „The Spirit Indestructible” în 2012, Nelly a luat o pauză de cinci ani pentru a se regăsi și pentru a-și explora creativitatea.

Cântăreața începuse să ia cursuri de ceramică și de scriere creativă la o universitate locală și a declarat că a lucrat și la biblioteca școlii unde era fetița ei.

„A fost o perioadă în care am îmbinat hobby-urile și lucrurile pe care voiam să le fac pentru a-i ajuta pe alții. Toate aceste lucruri m-au ajutat să-mi aduc aminte de mine”, a spus artista.

După ce și-a recăpătat identitatea, Nelly a început să lucreze la albumul ei din 2017, „The Ride”.

Chiar dacă nu ai mai auzit de mult de Nelly Furtado, artista nu a renunțat la muzică. Dimpotrivă, cântăreața a lansat două albume în ultimii patru ani, iar printre piesele ei predomină acum baladele indie-pop.



Sursa foto: Getty Images

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.