Kiss Music News

Zayn Malik o are în noul său videoclip pe copia lui Gigi Hadid

Se pare că Zayn i-a găsit rapid o înlocuitoare lui Gigi Hadid!

A trecut aproape o lună de când Zayn Malik și Gigi Hadid au anunțat că s-au despărțit, iar unii dintre noi încă nu s-au obișnuit cu gândul ăsta. Totuși, se pare că Zayn a trecut oarecum peste, și ne demonstrează  acest lucru în noul videoclip al piesei, „Let me”.

Artistul în vârstă de 25 de ani a lansat single-ul „Let me”, iar în videoclipul piesei Zayn se luptă cu un bărbat, dar are și apariții sexy alături de o blondă, care după părerea fanilor seamănă izbitor de mult cu Gigi Hadid.

Iată care este motivul pentru care s-au despărțit Gigi Hadid și Zayn Malik!

După ce Zayn a lansat piesa, fanii artistului au trimis mesaje pe Twitter în care au ținut să spună că modelul din videoclip, Sofia Jamora, seamănă cu fosta iubită a cântărețului. De la părul lung și blond, buzele pline la ochii alungiți de pisică, Sofia și Gigi par să aibă multe în comun.

Se pare că despărțirea l-a afectat destul de mult pe Zayn, față de perioada când era într-o relație cu supermodelul Gigi Hadid, acum artistul a slăbit și este complet schimbat. Încă nu se știe dacă Zayn Malik a ales-o intenționat pe Sofia Jamora sau accidental, însă un lucru e cert, artistul o vede pe Gigi Hadid în orice femeie!



Sursa foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.