Cool Stuff

Fotografiile de la Casa Albă care te învață cum să faci pe „ocupatul” la birou

Știi acele momente în care șeful intră în birou, iar tu încerci să pari cât mai ocupat?

Știi acele momente în care șeful intră în birou, iar tu încerci să pari cât mai ocupat? Știm cu toții că de fapt vorbeai cu prietenii pe Facebook sau că ascultai muzică pe YouTube, dar nu-i nimic, noi te iertăm, și te și învățăm cum să faci pe „ocupatul”. Cum? Cu ajutorul unor ședințe foto realizate la Casa Albă. Fostul Președinte Barack Obama și actualul Președinte Donald Trump sunt modelele zilei!

Ține minte un lucru: Când vrei să pari ocupat, fă o față de om supărat, intrigat, iar toți vor crede că ai multe chestii de rezolvat.

Prefă-te că vorbești la telefon. Oamenii ocupați își rezolvă mereu problemele la telefon. Dar să nu cumva să faci contact vizual cu cineva din birou, pentru că dai de gândit!

Brațele pe masă! Oamenii care sunt ocupați, gândesc destul de mult, așa că o astfel de poziție îi va face pe toți să creadă că ai o mulțime de chestii pe cap. Totuși, încearcă să nu fixezi pe cineva cu privirea, de parcă l-ai trage la răspundere.

Lucrezi cu mai mulți oameni în birou și toți sunteți niște leneși? Mai ții minte că ți-am spus să nu faci contact vizual? Totuși, nu încercați să vă comportați de parcă nu v-ați cunoaște, atunci când intră șeful în birou. Mai bine să pară că vă înțelegeți și că sunteți prieteni.

Încearcă să fii cât mai relaxat atunci când intră cineva în birou. Nu încerca să stai drept și să zâmbești, de parcă ești cel mai inocent din companie.  

Un om ocupat are întotdeauna multe chestii pe birou. Asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi, sunt de ajuns câteva dosare și o agendă. Ai cumva și o revistă cu tine?

Foto: Reuters, White House, The New York Times, Bored Panda

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.