FOTO | Cum arată creatura misterioasă care i-a speriat pe localnicii unui oraș din Argentina

Un monstru i-a speriat pe localnicii unui oraș din Argentina! Iată ce a făcut creatura misterioasă!

Share

O creatură misterioasă i-a speriat pe locuitorii orașului Santa Fe, din Argentina, după ce a omorât într-o manieră brutală doi câini – un pitbull și un ciobănesc german.

Un localnic a reușit să surprindă umbra „bestiei” într-o fotografie, însă aceasta nu este îndeajuns de clară, așa că nu ne putem da seama foarte bine cum arată  în realitate acea creatură.

Cel care a realizat fotografia a declarat că „monstrul” ar avea o înălțime de doi metri, patru picioare, o cocoașă ca a unei cămile, gâtul alungit, iar la cap ar semăna cu un cal sau iepure.

Totuși, fără o imagine clară, cercetătorii pot veni cu multe explicații, iar până acum nu s-a dovedit că o astfel de creatură ar fi reală. Sasquatch, monstrul din Loch Ness și Bigfoot au fost  fotografiați de-a lungul timpului, însă toate imaginile erau blurate.

După ce fotografia a apărut în mediul online, mai multe persoane au declarat că au mai văzut același „monstru” și în Philipine.

Se numește ASWANG – e un bărbat care se transformă într-un câine. E un demon care își poate schimba forma în pisică sau într-o pasăre mare”, a spus un martor.

Share