Cool Stuff

FOTO | Cum arată acum cei mai sexy actori din telenovelele anilor 2000

Iată cum arată acum cei mai chipeși actori din telenovelele anilor 2000!

Mai țineți minte ce făceam în anii 2000? Ne uitam la telenovele! În acea perioadă, mulți dintre noi stăteam în fața micilor ecrane cu sufletul la gură și abia așteptam să vedem cine se căsătorește cu cine și ce mai pun la cale personajele negative. Cu siguranță ai avut acasă un poster cu Thalia și Fernando Colunga și ai dansat măcar o dată pe muzica din Salome!

De dragul  acelor vremuri, ne-am gândit să vedem cum mai arată acum cei mai sexy actori din telenovele!

Fernando Colunga (54)

Pe Fernando Colunga l-am admirat în „Maria La Del Barrio”, „La Passion”, „Amor Real” și „La Usurpadora”. Chipeșul actor a făcut pereche pe micile ecrane cu actrițe superbe precum Thalia, Gabriela Spanic și Adela Noriega.

Mario Cimarro (48)

Îl mai țineți minte pe Mario Cimarro din „Gata Salvaje”? Actorul cubanez ne-a uimit cu roluri celebre în telenovele precum „Pasion de Gavilanes”, „El Cuerpo del Deseo” și „Mar de Amor”, unde a făcut echipă cu Danna Garcia, Lorena Rojas și Zuria Vega.

Sebastian Rulli (44)

Sebastian Rulli și-a făcut debutul ca fotomodel, iar ulterior a cunoscut succesul internațional odată cu aparițiile sale din „Ruby”, „Teresa” și „Lo que la vida me robo”. În prezent, actorul argentinian formează un cuplu cu Angelique Boyer, alături de care a jucat în două producții Televisa.

Sergio Sendel (53)

Când spui Sergio Sendel te gândești instant la băiatul rău din telenovele! Ce-i drept, lui Sergio i s-au potrivit întotdeaua personajele negative, iar cele mai bune apariții ale sale au fost în „Manana es para siempre”, „Heridas de amor” și „La Otra”.

Mauricio Islas (46)

Și lui Mauricio Islas i s-au potrivit rolurile negative! L-am urmărit în telenovele precum „Amor Real”, „Prisionera” și „Primer amor, a mil por hora”, unde a jucat alături de Adela Noriega, Gabriela Spanic și Anahi.

Rafael Amaya (43)

Îl mai ții minte pe Rafel Amaya din „Las dos caras de Ana”? Chipeșul actor s-a schimbat destul de mult din 2006, dacă ne uitam la fotografiile sale recente!

William Levy (40)

William Levy a făcut o echipă minunată pe micile ecrane alături de Maite Perroni (RBD), cei doi jucând împreună în „Cuidado con el angel” și „Triunfo del amor”. Pe lângă telenovele, William Levy a avut și câteva apariții la Hollywood, dar și în videoclipul lui Jennifer Lopez – „I’m Into You”.

Valentino Lanus (45)

L-am urmărit pe Valentino Lanus în telenovele de succes precum „Inocente de ti”, „Primer amor, a mil por hora” și „Alborada”. Actorul s-a schimbat destul de mult în ultimii ani și este în continuare un bărbat singur!

Christian Meier (50)

Mama lui Christian Meier a fost Miss Universe în 1957, așa că nu ne miră de unde a moștenit actorul fizicul de invidiat. L-am urmărit pe Christian Meier în telenovele precum „El Zorro, la espada y la rosa”, „La Tormenta” și „Dona Barbara”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.