Kiss Music News

Franny a lansat single-ul de debut „Halucinogen”

Franny a lansat o piesă care vorbește despre relația propriu-zisă și despre despărțire.

Franny a lansat single-ul de debut „Halucinogen”, o piesă plină de sentimente, scrisă chiar de artistă și inspirată din experiențele proprii.

„Cu piesa 'Halucinogen' am vrut să transmit felul în care o persoană se poate regăsi pe sine. Pentru mine piesa înseamnă foarte mult, am compus-o gândindu-mă că o astfel de piesă, care să vorbească și de despărțire și de relația propriu-zisă, nu s-a compus până acum. Am compus-o gândindu-mă că trebuie să vorbim și despre astfel de lucruri, felul în care oamenii se uită unii pe alții și fiecare pe el însuși“, a declarat Franny.

Franny este o tânară artistă din București, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de șase ani, atunci cand a început să studieze pianul. Fiind convinsă încă de când era copil că dorește să urmeze o carieră în muzică, a luat totul cât se poate de în serios, iar în prezent este stundentă în anul 3 la Conservator, secția Compoziție Pop. De asemenea, Franny este vocal-coach si profesoară de pian în cadrul unei școli private din București.

Franny își găsește inspirația în artiști precum Beyonce, Bruno Mars, Jessie J, Amy Winehouse, Mariah Carey și mulți alții.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.