Cool Stuff

Dakota Johnson din „Fifty Shades of Grey” a ajuns la terapie din cauza noului său film

Dakota Johnson a trecut prin momente dificile, din cauza noului său film „Suspiria”.

Dakota Johnson a trecut prin momente dificile, din cauza noului său film „Suspiria”. Actrița din „Fifty Shades of Grey” joacă într-un nou film horror, ecranizat după romanul „Suspiria de Profundis”, scris de Thomas De Quincey, în 1845.

Să filmez pentru Suspiria m-a dat peste cap foarte mult, încât am ajuns la terapie. Am fost abandonați într-un hotel în vârf de munte. Erau 30 de antene pe acoperiș, iar electricitatea trecerea prin clădire, iar toată lumea era speriată. Era frig ca naiba și era totul umed. Singurul lucru care m-a ajutat a fost masajul cu ulei, în fiecare seară. Acum sunt sătulă de el”, a declarat Dakota Johnson pentru Elle.

Filmul prezintă povestea unei balerine care se înscrie la o școală faimoasă de dans, pentru a-și ascunde secretele întunecate din trecut. Distribuția include nume precum Chloe Grace-Moretz, Tilda Swinton, Mia Goth, Sylvie Testud, Angela Winkler, Małgosia Bela și Lutz Ebersdorf.

Se pare că producția va fi una de excepție, iar la sondtrack-ul filmului a colaborat și Thom Yorke de la Radiohead. Abia așteptăm să-l vedem în cinematografe!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.