Cool Stuff

Un nou „război” între supereroi: Batman vs Thor. Iată motivul disputei!

După „războiul” dintre Wolverine și Deadpool, avem parte de o nouă „luptă” în mediul online între Batman și Thor.

După „războiul” dintre Wolverine și Deadpool, avem parte de o nouă „luptă” în mediul online între alți doi supereroi! De data aceasta, protagoniștii sunt Batman și Thor. Motivul disputei: Matt Damon!

Se pare că Ben Affleck este gelos că unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Matt Damon, petrece foarte mult timp alături de Chris Hemsworth.

Totul a început atunci când Ben Affleck a distribuit un articol cu titlul „Matt Damon l-a înlocuit pe Ben Affleck, cu Chris Hemsworth, ca cel mai bun prieten?”, însoțit de descrierea: „Hey, Chris Hemsworth, poți să-l păstrezi. Sunt în echipa lui Jimmy Kimmel oricum”.

Jimmy Kimmel a glumit de mai multe ori că îl detestă pe Matt Damon, iar recent Chris Hemsworth a fost invitat în emisiunea lui Kimmel, unde a povestit că Damon vine adesea la el acasă, și îl invită în vacanțe.

Chris Hemsworth nu a întârziat în a-i da replica lui Ben Affleck: „Îmi pare rău, frate, nu e vina mea! El e doar un mare fan Marvel, nu DC. Ce zici de asta? Jimmy Kimmel, mingea e în poarta ta! Alege înțelept”.

Matt Damon este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, care nu a jucat până acum rolul unui supererou. Totuși, actorul a avut o apariție în Thor: Ragnarok și suntem siguri că nici măcar nu ți-ai dat seama că era vorba despre el!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.