Cool Stuff

O fotografie în care apare Melania Trump a devenit mai populară decât o operă de artă

Ce se întâmplă când Melania Trump și familiile Bush, Clinton și Obama apar în aceeași fotografie?

Ce se întâmplă când Melania Trump și familiile Bush, Clinton și Obama apar în aceeași fotografie? Te aștepți la un val de meme-uri și comentarii amuzante!

Prima doamnă a Statelor Unite a fost fotografiată recent alături de mai multe personalități politice, la înmormântarea Barbarei Bush, care a decedat săptămâna trecută, la vârsta de 92 de ani. La funeralii au fost invitați și Barack Obama și Michelle Obama, Bill Clinton și Hillary Clinton, George W. Bush și Laura Bush și George H.W.Bush.

La o înmormântare, oamenii sunt de obicei destul de serioși, așa că cele mai multe persoane s-au întrebat cărui fapt se datorează entuziasmul Melaniei Trump. Cel mai probabil: absența soțului său, Donald Trump.

Fotografia a devenit virală pe Twitter, iar comentatorii au observat cât de bine s-au împrietenit familiile Bush și Clinton, și cât de incomozi erau pantofii Melaniei Trump.

Donald, maturizează-te!”, „Fotografia aceasta este frumoasă nu datorită celor care apar în ea, ci datorită celui care nu apare în ea”, cam așa au sunat mesajele de pe Twitter.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.