Kiss Music News

VIDEO | Avicii, obligat de manageri să susțină concerte în ciuda stării sale de sănătate

DJ-ul suedez a vorbit despre starea sa de sănătate în documentarul „Avicii: True Stories”.

Avicii era îngrijorat de starea lui de sănătate, cu câteva luni înainte de moartea sa. În documentarul „Avicii: True Stories”, artistul a dezvăluit că „va muri” dacă va mai continua să susțină concerte.

„Am fost foarte deschis cu toți oamenii cu care lucrez și cu cei care mă cunosc”, a spus DJ-ul în documentar. Avicii, pe numele său real Tim Bergling, a mai povestit despre problemele de anxietate și că nu se aștepta ca cei din jurul său să-l forțeze să mai susțină concerte având în vedere starea sa de sănătate.

Uite cum au reacționat artiștii la vestea tragică a morții lui Avicii!

Au văzut cât de rău mă simt după fiecare concert și au insistat de fiecare dată când am vrut să mă opresc. Le-am spus că nu o să mai fiu în stare să fac asta, le-am spus că o să mor”, a declarat DJ-ul în documentarul Avicii: True Stories.

Avicii a avut mai multe probleme de sănătate printre care o pancreatită acută, din cauza consumului excesiv de alcool, iar în 2014 i-au fost scoase apendicele și vezica biliară.

Iată ce omagiu i-a adus o biserică din Olanda lui Avicii!

DJ-ul suedez a decedat pe 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani, iar cauza morții nu a fost încă dezvăluită. Un reprezentant al lui Avicii a declarat într-un comunicat de presă că familia DJ-ului este devastată și că dorește să li se respecte dreptul la o viață privată în aceste momente.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.