Cool Stuff

FOTO | Iată ce actori ar fi putut să obțină rolurile principale în Game of Thrones

Serialul Game of Thrones se bucură de cea mai tare distribuție, dar te-ai gândit vreodată cum ar fi fost să vezi alți actori în rolurile principale?

Serialul Game of Thrones se bucură de cea mai tare distribuție, dar te-ai gândit vreodată cum ar fi fost să vezi alte actrițe în rolurile lui Cersei și Daenerys? Se pare că la castinguri au fost chemați mai mulți actori, care s-au luptat pentru același personaj. Iată despre cine este vorba!

Gillian Anderson – Cersei Lannister

Lena Headey este făcută pentru rolul lui Cersei Lannister, dar prima opțiune a producătorilor ar fi fost Gillian Anderson, actrița din Dosarele X. În 2013, actrița a declarat într-un interviu că a refuzat un rol în Game of Thrones, însă nu a menționat și numele personajului! Cel mai probabil era vorba de Cersei sau Melisandre!

Tamzin Merchant – Daenerys Targaryen

Nu ne-am putea imagina o altă actriță în rolul Mamei Dragonilor. Emilia Clarke este imaginea întregului serial, o adevărată Khaleesi! Totuși, producătorii și-au dorit o altă actriță pentru acest personaj, pe Tamzim Merchant, cunoscută pentru rolul lui Catherine Howard din „The Tudors”.

Sam Claffin – Jon Snow

Se pare că Sam Claffin și-a încercat norocul pentru două roluri: Jon Snow și Viserys Targaryen, însă în cele din urmă a ales franciza „The Hunger Games”!

Lilly Allen – Yara Greyjoy

Lilly Allen a declarat într-un interviu că i s-ar fi oferit rolul Yarei Greyjoy, având ocazia de a juca rolul surorii puternice și pe micile ecrane. În realitate, Lilly Allen este sora lui Alfie Allen, actorul care îl interpretează pe Theon Greyjoy.

Sam Heughan – Loras Tyrell

Sam Heughan și-a încercat norocul la castingurile pentru Game of Thrones, dorindu-și rolul lui Loras Tyrell. În cele din urmă, actorul a avut ocazia de a se face remarcat ca protagonist în serialul „Outlander”, care a debutat în 2014.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.