Kiss Music News

Maluma va concerta la București, în cadrul unui festival latino! Iată care sunt ceilalți artiști confirmați!

MALUMA concertează la București, în cadrul celui mai mare festival de muzică latino, El Carrusel!

MALUMA concertează la București, în cadrul celui mai mare festival de muzică latino, El Carrusel!

Mult așteptatul artist de origine columbiană, Maluma, vine la București, pe 30 iunie 2018, în prima zi a celui mai mare festival de muzică latino din Romania, El Carrusel. Evenimentul va avea loc în perioada 30 iunie - 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B si What’s UP. Ora de începere, pentru ambele zile, se va stabili ulterior.

Juan Magan este un producător, cântăreț și DJ de origine spaniolă, cunoscut pe plan internațional pentru muzica lui “electro - latino”.  Acesta a lucrat alaturi de: Don Omar, Selena, Nelly Furtado, Pitbull, Paulina Rubio și mulți alții.

Robin Schulz este un DJ de muzică electronică și producător muzical german. Acesta este cunoscut datorită colaborării cu muzicianul olandez Mr. Probz, pentru cântecul “Waves”, si cu duo-ul francez Lilly Wood & The Prick, pentru “Prayer in C”.

În cadrul festivalului  El Carrusel,  “Very Special Guest” va fi nimeni alta decât ANDRA! Surpriza vine din partea organizatorilor, care nu exclud și un moment surpriză cu cei doi artisti!

Sunt cea mai fericita ca Maluma  a ales și România, în  turneul lui de promovare! Abia aștept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere.“, a declarat Andra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.