Cool Stuff

FOTO | Gigi Hadid, de nerecunoscut pe coperta revistei Vogue!

Revista Vogue criticată din nou pentru excesul de Photoshop.

Revista Vogue Italia a fost criticată de fanii modelului Gigi Hadid pentru că i-au editat supermodelului culoarea pielii, dar și trăsăturile feței. În noul număr al revistei, Gigi Hadid apare pe copertă alături de un alt model, Justin Martin, însă aceasta nu seamănă deloc cu Gigi cea reală.



Fanii au reacționat imediat și au postat pe rețelele sociale mesaje în care critică publicația și au sugerat că imaginile ar fi fost editate, astfel încât modelul să aibă tenul mai închis.

„Arată precum o persoană total diferită”

„Nici nu te-am recunoscut”

„Prea mult Photoshop, nu îmi place”

„Gigi tu ești frumoasă, dar prea mult autobronzant!”



Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care Gigi Hadid le-a primit la postarea sa de pe Instagram. Modelul a distribuit fotografia cu coperta revistei menționând că este „entuziasmată, onorată și recunoscătoare” pentru apariția în revista Vogue Italia.

Nu este prima oară când Gigi Hadid este într-o asemenea ipostază. Modelul a pozat alături de sora sa, Bella Hadid, pentru ediția britanică a revistei Vogue. Cele două au pozat nud, iar fotografiile au stârnit controverse printre cititori. Și atunci cei de la Vogue, dar și fotomodelele au fost criticate pentru abuzul de Photoshop, dar și pentru poziția pe care au adoptat-o cele două în pictorial.



Sursa foto: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.