Cool Stuff

FOTO | Cele mai mari diferențe de vârstă între cuplurile din filme

Punem pariu că nu v-ați imaginat niciodată ce diferențe de vârstă există între actorii de la Hollywood.

Pe marile ecrane unii actori arată foarte bine împreună, iar chimia dintre ei este puternică, însă singura „problemă” este diferența de vârstă dintre aceștia, atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală.

1. „Autumn in New York” (2001)

Richard Gere (51) și Winona Ryder (29) - diferența de vârstă: 22 de ani



„Toamna în New York" descrie aventurile sentimentale ale lui Will Keane (Richard Gere) un playboy care se apropie de vârsta de 50 de ani, un seducător fără scrupule, până în momentul în care o întâlnește pe Charlotte Fielding (Winona Ryder). Charlotte are pe jumătate vârsta lui Will, este o tânără de 21 de ani și este nerăbdătoare să trăiască emoțiile vieții adulte.

2. Husbands and Wives (1992)

Woody Allen (56) și Juliette Lewis (19) - diferența de vârstă: 37 de ani



Filmat în stil documentar-live, „Soți și soții” e un film despre infidelitate și crizele care zguduie chiar și căsniciile stabile. Gabe (Woody Allen) și Judy (Mia Farrow) au o căsnicie confortabilă și nu se mai așteaptă la mari surprize. Șocul vine atunci când află că prietenii lor de o viață, Jack (Sydney Pollack) și Sally (Judy Davis), au decis să se despartă.

Acest lucru îi îndeamnă să se gândească la propriul lor mariaj, mai ales când Judy descoperă că se simte atrasă de noul prieten al lui Sally (Liam Neeson), iar Gabe e tot mai flatat de avansurile pe care i le face una dintre studentele lui (Juliette Lewis).

3. Entrapment (1999)

Sean Connery (69) și Catherine Zeta-Jones (30) - diferența de vârstă: 39 de ani



Se pare că actriței Catherine Zeta-Jones îi plac bărbații mai în vârstă, aceasta fiind căsătorită cu Michael Douglas, între cei doi fiind o diferență de 25 ani. Între Sean Connery și Catherine Zeta-Jones este o diferență de aproape 40 de ani, suficient cât să îi fie actriței bunic.

4. Third Person (2013)

Liam Neeson (61) și Olivia Wilde (29) - diferența de vârstă: 32 de ani



„Dragoste la persoana a treia” spune trei povești despre iubire, pasiune, încredere și trădare în trei cupluri care par să nu aibă nimic în comun. Michael (Neeson) are o aventură cu Anna (Wilde) înainte ca cei doi să-și frângă inimile unul altuia.

5. The Man Who Wasn't There (2001)

Billy Bob Thornton (46) și Scarlett Johansson (16) - difernța de vârstă: 30 de ani



Ed Crane (Billy Bob Thornton) este un frizer umil care își bănuiește soția, Doris (Frances McDormand) că are o aventura cu șeful ei (James Gandolfini). Scarlett Johansson joacă rolul unei adolescente care încearcă să-l seducă pe Billy Bob Thornton în mașina sa.

6. Six Days, Seven Nights (1998)

Harrison Ford (56) și Anne Heche (29) - diferența de vârstă: 27 de ani



Aflată în vacanță, o jurnalistă acceptă să plece într-o localitate din apropiere, pentru a realiza un reportaj. Dar singurul mijloc de transport este un avion condus de un pilot bețiv și nesuferit. În timpul zborului, avionul se prăbușeste pe o insulă pustie. Obligați să stea împreună și să se confrunte cu pericolele unei vieți într-o zonă ce pare pustie, cei doi descoperă că se pot înțelege. Relația lor devine treptat o poveste de iubire.

7. Something's Gotta Give (2003)

Jack Nicholson (66) și Amanda Peet (31) - diferența de vârstă: 35 de ani



Harry Sanborn (Nicholson) este un burlac cu experiență care are relații doar cu femei sub 30 de ani. În timpul unui așa-zis weekend romantic cu ultima lui cucerire, Marin (Peet), la casa de pe plajă a mamei sale, Harry are dureri toracice. Mama lui Marin, Erica Barry (Diane Keaton), o scriitoare de succes, divorțată, se lasă cu greu convinsă să îi acorde primul ajutor. Când rămân singuri, Harry descoperă cu surprindere că este atras de Erica.

8. Gangster Squad (2013)

Sean Penn (54) și Emma Stone (25) - diferența de vârstă: 29 de ani



Șeful mafiot născut în Brookyln, Mickey Cohen (Sean Penn), face legea în Los Angeles, fiind protejat de oamenii lui și având majoritatea poliției și a politicienilor din oraș sub tutela sa.

De-a lungul timpului, Emma Stone a jucat alături de mai mulți actori în vârstă, printre care Colin Firth (53) în „Magic in the Moonlight”, Joaquin Phoenix (40) și Edward Norton (45), însă cel mai în vârstă partener al actriței a fost Sean Penn.

Sursa foto: Digital Spy

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.