Cool Stuff

VIDEO | Iată cum a fost realizat machiajul lui Killmonger din „Black Panther”

Iată cum a fost realizat machiajul lui Killmonger, personajul negativ din „Black Panther”!

Nu  e atât de ușor să fii un personaj negativ în universul Marvel, mai ales atunci când ai un look sofisticat și greu de obținut! Aceeași problema a avut-o și Michael B. Jordan în „Black Panther”, unde l-a interpretat pe Erik Killmonger. Personajul său avea o mulțime de cicatrici pe corp, fiecare reprezentând câte una dintre victímele sale. 

Se pare că make-up artistul filmului, Joel Harlow, a fost nevoit să confecționeze 3000 de proteze cu cicatrici false, pe care le-a aplicat pe corpul actorului. Acesta s-a ocupat de și accesoriile purtate de Letitia Wright, de punctele de pe fața lui Daniel Kaluuya și de discul din buza de Isaach de Bankole.

Cele mai mari provocări au fost scenele de luptă de la cascadă. Acolo totul se petrecea în apă, iar scenele implicau și multă mișcare. Era  mult contact fizic, iar apa oricum este inamicul principal al machiajului”, a declarat Joel Harlow.

„Black Panther” a avut premiera pe 29 ianuarie și a fost considerat un adevărat succes comercial, având încasări la nivel global de 1.33 de miliarde de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.