Kiss Music News

Ryan Reynolds, supărat pe organizatorii concursului Eurovision

Iată de ce Ryan Reynolds este supărat pe organizatorii concursului Eurovision!

Ryan Reynolds nu se poate abține de la comentarii răutăcioase niciodată! Celebrul actor este supărat de data aceasta pe organizatorii concursului Eurovision, pentru că nu au inclus și Canada pe lista țărilor participante.

Canada, o țară frumoasă cu o bogată istorie muzicală, care îi include pe Adams, Bieber, Young, Buble, Shatner...  Și totuși, am fost ignorați de organizatorii acelui concurs european, după care toată lumea se dă peste cap”, spune Ryan Reynolds, într-un clip de pe Twitter.

Doar pentru faptul că o avem pe Celine Dion ar trebui să fim invitați”, a menționat actorul, făcând referire la colaborarea sa cu celebra artistă, pentru soundtrack-ul filmului „Deadpool 2”.

Totuși, Celine Dion a câștigat Eurovisionul în 1988, atunci când a reprezentat Elveția, cu piesa „Ne partez pas sans moi”.

 

 „Nu-mi spune mie prostii despre Canada, cum că nu ar face parte din familia europeană. Ați lăsat Australia în concurs, iar ei abia apar pe această planetă”, a continuat Ryan Reynolds.

Poate că europenii nu-și doresc un concurent canadian în concursul Eurovision, pentru că știu că acesta ar avea șanse să obțină un punctaj destul de mare. 

Oricum, noi abia așteptăm să vedem „Deadpool 2” în cinematografe, din 16 mai!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.