Cool Stuff

FOTO | Iată topul celor mai malefice personaje din filmele Disney

Ce-ar fi un desen animat fără un personaj negativ?

Ce-ar fi un desen animat fără un personaj negativ? Mulţi dintre răufăcători ne-au marcat copilăria şi multora ne-au plăcut mai mult personajele negative decât eroii principali. Iată mai jos o listă cu cei mai renumiți răufăcători din filmele Disney! 

1. Scar - Regele Leu



Acțiunea se petrece în locul fictiv Pride Lands din Africa, unde un leu este conducătorul tuturor animalelor. La începutul filmului, Rafiki îl prezintă pe Simba, noul pui al regelui Mufasa și al reginei Sarabi, unei adunări a animalelor.

Scar e evident invidios pe Mufasa și pe Simba, pentru că ei dețin tronul și îl ucide pe Mufasa pentru a conduce regatul.

2. Ursula - Mica Sirenă



Vrăjitoarea din povestea lui Christian Andersen, „Mica sirenă”, e mereu cea care îi aduce necazuri lui Ariel. Ea o păcălește pe Mica Sirenă să facă lucuri rele, până când aceasta din urmă se prinde că ceva e în neregulă.

3. Gaston - Frumoasa și Bestia



Gaston e un personaj agresiv și arogant, își arată mușchii și se crede cel mai bun vânător din lume. El nu pare violent în desene, până când nu instigă oamenii să ucidă Bestia.

4. Regina Grimhilde - Albă ca Zăpadă



Regina cea rea pune la cale uciderea Albei ca Zăpada și nu iartă pe nimeni dintre cei care nu-i împărtășesc ambițiile!

5. Jafar - Alladin



Vizirul din Agrabah vrea ca Jasmine să-i devină sclavă, ca să poată ajunge la tron.

6. Cruella de Vil - 101 Dalmațieni



Cruella de Vil vrea să cumpere toți dalmațienii pentru a-și crea o nouă haină de blană. Cum era de așteptat, Anita și Roger nu acceptă, așa că Cruella trimite doi hoți, Jasper și Horace, să fure dalmațienii.

7. Maleficent - Frumoasa din Pădurea Adormită



Maleficent o blesteamă pe Aurora pentru că nu a fost chemată la botez, dar cine ar vrea-o în preajmă?!

8. Captain Hook -  Peter Pan



Capitanul Hook, care și-a pierdut una dintre mâini și are în locul ei un carlig, continuă să fie liderul piraților în NeverLand, ținutul fantastic în care acesta este personajul negativ.

9. Edgar Balthazar - Pisicile Aristocrate



Adelaide își cheamă avocatul pentru a-și întocmi testamentul, iar majordomnul Edgar, ascultă ceea ce aceștia vorbesc și află că Adelaide are de gând să-și dea conacul, vila de la țară, bijuteriile, operele de artă și toate lucrurile de valoare pisicilor ei.

Atunci când acestea nu vor mai fi vor rămâne lui Edgar. Auzind acestea, Edgar se gândește la un plan de a scăpa de pisici pentru ca el să moștenească averea mai repede.

10. Hades - Hercule



Hades e zeul morții și cel mai aprig dușman al lui Hercule. În ciuda planului său de a-l detrona pe Zeus, Hades nu face decât ilustreze un personaj cu probleme de stăpânire a furiei.

Sursa foto: Digital Spy

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.