Kiss Music News

Iată în ce superstiții crede Dua Lipa și ce ritualuri are înainte de concerte!

Dua Lipa are reguli pe care nu le încalcă!

Dua Lipa are o superstiție ciudată și un ritual înainte de fiecare concert pentru că, spune ea, îi e frică să nu meargă lucrurile prost în timpul spectacolului. Artista bea ceai alături de trupa ei, înainte de fiecare concert și le-a interzis acestora să ciocnească ceștile și să spună „noroc”.



„Sunt extrem de superstițioasă. Mai întâi îmi fac încălzirea, beau mult ceai și stau cu trupa mea. Dacă oamenii au ceva în cești nu au voie să ciocnească deloc!”, a dezvăluit Dua Lipa într-un interview pentru revista „V”.

Înainte de un concert în Suedia, membrii trupei nu au respectat tradiția artistei, iar Dua a fost supărată că spectacolul nu a decurs cum și-a dorit.

„Înainte de un concert în Stockholm, trupa mea a crezut că va fi amuzant să ciocnească cu sticlele de apă înainte de show. Am fost atât de nervoasă, am urcat pe scenă și totul a decurs groaznic”, a mai spus Dua.

În timpul unuia dintre cele mai importante concerte din cariera ei, la BRIT Awards, artista chiar a purtat lenjeria intimă pe dos. Cântăreața a recunoscut că era îngrijorată emoțiilor care aveau să-i strice spectacolul, așa că s-a hotărât să-și pună lenjeria pe dos.



În ciuda comportamentului ei înainte de a urca pe scenă, artista în vârstă de 22 de ani a recunoscut că este perfecționistă și că le spune persoanelor din jurul ei ce să facă pentru că știe exact ceea ce își dorește de la carieră.

Sursa foto: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.