Kiss Music News

Despre ce este vorba în piesa „X” a lui Nicky Jam și J Balvin

Ai ascultat de o mulțime de ori la radio piesa „X”, a lui Nicky Jam și J Balvin, dar probabil că nu te-ai întrebat până acum despre ce este vorba în acest single!

Ai ascultat de o mulțime de ori la radio piesa „X”, a lui Nicky Jam și J Balvin, dar probabil că nu te-ai întrebat până acum despre ce este vorba în acest single!

Se pare că piesa ascunde un strop de adevăr, pentru că anumite versuri fac referire la trecutul lui Nicky Jam, care s-a luptat ani de zile cu dependența de droguri. Artistul a revenit în industria muzicală anul trecut, după o pauză de 10 de ani, fiind susținut de Shakira și J Balvin.

Totuși, piesa nu vorbește doar despre problemele din trecutul lui Nicky Jam, ci și despre acel gen de bărbat care nu caută o relație serioasă, ci mai degrabă o aventură. „X” este despre un viciu al bărbaților, despre pasiunea lor pentru femeile frumoase.

Vine o perioadă în viața fetelor când acestea  își doresc să aibă alături de ele un bărbat liniștit, dar când sunt tinere, toate vor un bad boy!”, a spus Nicky Jam, într-un interviu pentru Genius.

Piesa „X” ocupă în acest moment locul 9 în Kiss Top 40, și a înregistrat peste 745 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.