Cool Stuff

SPOILER | Tot ce trebuie să știi despre cel de-al 15-lea sezon din „Anatomia lui Grey”

Iată când ne putem aștepta să vedem noul sezon „Grey's Aantomy”!

„Anatomia lui Grey” va continua cu cel de-al 15-lea sezon, devenind astfel cel mai longeviv serial al reţelei de televiziune ABC. Ellen Pompeo, protagonista serialului a semnat un contract pe doi ani, urmând să joace în următoarele două sezoane ale serialului.

Iată cele mai amuzante momente cu actorii din „Anatomia lui Grey”!

Cine se întoarce în sezonul 15?

Toți actorii tăi preferați se vor întoarce pentru cel de-al 15-lea sezon, mai puțin Jessica Capshaw și Sarah Drew, actrițele care le interpretau pe faimoasele Arizona Robbins și April Kepner.



Se pare totuși că niciunul dintre personaje nu va muri, April supraviețuiește unui accident de mașină în penultimul episod din sezonul al 14-lea, iar Arizona demisionează și pleacă în New York pentru ca fiica ei, Sofia, să fie mai aproape de cealaltă mamă a ei, Callie.



Când va fi lansat cel de-al 15-lea sezon?

Fanii ar putea să vadă noul sezon din Anatomia lui Grey” undeva la începutul lunii noiembrie, anul acesta.

Când se va încheia serialul?

Tot ce știm este ca o dată ce Ellen Pompeo nu va mai dori să joace rolul lui Meredith Grey, serialul va ajunge la final.



„Eu și Ellen avem un pact, atâta timp cât ea va juca eu voi face serialul. Așadar, serialul va exista atâta timp cât amândouă vom continua să lucrăm la el”, a explicat Shonda Rhimes, realizatoarea show-ului.

Sursa foto: Digital Spy

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.