Cool Stuff

Jake Gyllenhaal se alătură universului Marvel și va primi rolul unui răufăcător. Uite despre cine e vorba!

Un alt actor de la Hollywood se alătură universului Marvel!

Potrivit „The Hollywood Reporter”, Jake Gyllenhaal se află în discuții cu producătorii următorului film „Spider-Man”, pentru rolul lui Mysterio, un expert în crearea de iluzii optice şi efecte speciale.



În benzile desenate, Mysterio este alter ego-ul lui Quentin Beck, un actor actor ratat, specializat însă în  efecte speciale. Conştient că nu are şanse reale pentru a-şi împlini visul de a deveni un star, apelează la o viaţă de infractor, în care abilităţile speciale dobândite pe platourile de filmare îl scot în faţă.

Nu este prima dată când Jake Gyllenhaal este abordat de producătorii francizei Spider-Man. Când Toby Maguire, actorul care l-a jucat pe Peter Parker în primele filme Spider-Man, s-a lovit la spate în 2002, Gyllenhaal a fost luat în considerare pentru a-l înlocui pe Maguire, însă cel din urmă și-a revenit și s-a întors la rolul său.



Filmările pentru „Spider-Man: Homecoming”, în care îl vom revedea, în rolul principal, pe Tom Holland, vor începe în luna iunie la Londra. Pelicula va fi lansată pe 5 iulie 2019.

Sursa foto: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.