Kiss Music News

OANA își face debutul cu hitul latino, „Duro”

Vara se apropie cu pași repezi așa că OANA încinge și mai tare atmosfera cu piesa „Duro”

OANA este noua artistă din portofoliul Roton, iar astăzi lansează piesa „Duro”, un mix între reggaeton și new age latino.

Născută și crescută în România, OANA s-a mutat în Spania când avea doar 13 ani. S-a angajat la o vârstă fragedă ca să își ajute familia, iar pasiunea pentru muzică și-a dezvoltat-o în perioada liceului. Prima oară a cunoscut faima la 18 ani, după ce i s-a oferit un rol într-un videoclip muzical.

În timpul călătoriei ei în Ecuador, frumusețea ei a captat atenția unei televiziuni naționale, unde a fost semnată imediat.

A cucerit Ecuadorul și America Latină cu frumusețea ei și a apărut în mai multe emisiuni TV. Ulterior, OANA s-a mutat înapoi în Spania, și-a pus cariera în televiziune pe pauză pentru a-și urma adevărata chemare: muzica. Tot în Spania l-a contactat pe Costi, iar chimia muzicală dintre cei doi a dat naștere single-ului „Duro'”.

„Duro” este un mix între reggaeton si new age latino, care te duce cu gandul la vară si plajele însorite din Ecuador.Sursa video: YouTube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.