Cool Stuff

Barack și Michelle Obama vor produce filme și seriale pentru o companie celebră

Barack și Michelle Obama se reprofilează! Iată cu ce se vor ocupa cei doi în următorii ani!

Netflix a anunțat de curând că Barack Obama și Michelle Obama vor produce filme și seriale pentru celebra companie. Fostul președinte al Statelor Unite a semnat un contract pe mai mulți ani, care prevede că acesta va produce filme și seriale pentru Netflix, inclusiv scenarii și documentare.

Unul dintre lucrurile care mă face fericit este acela că în perioada petrecută în slujba serviciului public, am avut ocazia de a întâlni oameni fascinanți din toate domeniile, pe care i-am ajutat să se promoveze.

Tocmai de aceea eu și Michelle suntem foarte încântați că colaborăm cu Netflix – sperăm să îi ajutăm pe oameni să-și dezvolte talentul, inspirația, creativitatea pentru o mai bună înțelegere, să-i ajutăm să-și facă cunoscute poveștile în întreaga lume.”, a declarat fostul Președinte al Statelor Unite, într-un comunicat de presă.

Conform The New York Times, serialele produse de familia Obama vor avea ca scop promovarea unor povești inspiraționale, iar conținutul lor nu va critica activitatea Președintelui Donald Trump.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.