Kiss Music News

What's UP a lansat cel mai așteptat single al verii, „Cu tine pe mine”

What's UP aduce un videoclip plin de culoare pentru cei care încă nu și-au găsit perechea!

Vara începe cu What's UP și cu cel mai nou single al său, „Cu tine pe mine”! Piesa, cu un vibe dansant ce te duce gândul la sound-urile tribale, este compusă de catre What's UP împreună cu Șerban Cazan, Tudor Monroe și Nagy Lucian și reprezintă un capitol din viitorul video-album, „Povestea Inimii”.

„Acestă piesă a fost compusă pentru toți cei care nu și-au gasit înca sufletul pereche și sper sa-i ajute în căutarea lui. Sper să vă placă și să vă facă vara mai frumoasă”, declară artistul.

Clipul pune în scenă o iubire de-o vară, plină de culoare, sub forma unei aventuri africane, în care dansul și distracția sunt pe primul loc. What's UP joacă rolul tipului îndrăgostit, care o vede pe ea imbracată tradițional african, înconjurată de dansatori și cântăreți exotici din Kongo și Nigeria, ce bat la tarabane și cântă la un xilofon african.

La începutul lunii iulie, artistul va cânta în cadrul „El Carrusel”, cel mai mare festival de muzică latino din România, alături de artiști precum Maluma, Luis Fonsi, Juan Magan, Mandinga și multi alții.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.