Kiss Music News

Jean Gavril și JUNO au lansat noul imn rock al verii, „Fata bea cu mine”

Jean Gavril lansează piesa „Fata, bea cu mine!”, alături de un videoclip dinamic și amuzant!

După succesul pe care l-au cunoscut piesele sale „Picioare Reci'” și „Tocuri”, Jean Gavril lansează noul imn rock al verii, „Fata, bea cu mine”.

„Fata, bea cu mine!”
este o declarație de dragoste caracteristică lui Jean. Primul single extras de pe viitorul EP al lui Jean, piesa este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production de Jean Gavril, Lucian Nagy, Alex Stancu și Cristi Pascu, și pune în evidență perfect influențele rock ale artistului.

Single-ul este însoțit de un clip dinamic și amuzant, realizat de Monolit Studio, ce-l suprinde pe artist alergând aproape gol pe străzile din București, fugărit de un tată furios în căutarea fetei sale și a decapotabilei.

'„Fata, bea cu mine!”' este prima piesă de primul meu EP. Este vorba despre un telefon în noapte, adresat unei persoane pe care o simpatizezi, sau pe care ai vrea să o vezi „up, close and personal”, un bootycall, un pansament, o nevoie dupa ce ai băut puțin și nu mai vrei sa fii singur. Pot să vă spun doar că este vorba despre o invitație. Restul rămâne să fie rodul imaginației fiecăruia! Sigur ați trecut și voi prin asta!”, a declarat artistul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.