Cool Stuff

Frustrările actorului Alan Rickman despre „Harry Potter”, dezvăluite în jurnalele sale

Arhiva conține și scrisori de la J.K Rowling și de la Daniel Radcliffe!

Câteva dintre jurnalele și scrisorile lui Alan Rickman au fost scoase la licitație, fiind dezvăluite unele dintre notițele personale ale actorului. Însă, un alt lucru important a fost dezvăluit din aceste jurnale și anume că, actorul avea anumite frustrări legate de personajul său, Severus Snape din „Harry Potter”.



Arhiva conține scrisori, fotografii, filme și premii din întreaga carieră a actorului. Printre lucrurile lui Alan Rickman se afla și o scrisoare de la unul dintre producătorii filmului „Harry Potter: The Chamber of Secrets”, David Heyman.

„Mulțumesc că ai făcut din HP2 un succes. Știu că uneori ești frustrat, dar te rugăm să înțelegi că ești o parte importantă din film și ești extraordinar”, a scris David Heyman.

Una dintre notițele lui Rickman intitulată „Inside Snape's Head” (În mintea lui Snape) a fost scrisă de actor în timp ce lucra la „Harry Potter: The Half-Blood Prince”, în 2009, în care vorbește despre regizorul David Yates. Se pare că actorul ar fi dat de înțeles că personajul lui nu era important pentru publicul tânăr. Arhiva conține și scrisori de la J.K Rowling și de la Daniel Radcliffe, care valorează în jur de 950.000 de lire.

Alan Rickman a murit în 2016, la vârsta de 69 de ani, după lupta cu cancerul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.