Cool Stuff

FOTO | Vedetele de la Hollywood care refuză să folosească deodorantul

Da, se pare că aparențele pot înșela!

Atunci când celebritățile pășesc pe covorul roșu, toată atenția este îndreptată către ținutele lor și felul cum arată. De multe ori, vedetele arată impecabil, însă aparențele pot înșela.

Igiena personală este un subiect rareori discutat în industria de la Hollywood pentru că toată lumea crede că vedetele miros la fel de bine precum arată. Însă, unele celebrități refuză să se dea cu deodorant și preferă mirosul natural al corpului.

Iată mai jos câteva dintre vedetele care refuză să folosească deodorantul și motivele pentru care preferă să nu o facă.

1. Bradley Cooper



Bradley Cooper preferă să facă foarte multe dușuri, în loc să folosească un antiperspirant. Actorul a declarat într-un interviu pentru revista „Esquire” că face în jur de trei dușuri pe zi, mai ales după ce merge la sală.

2. Cameron Diaz



În 2014, în timp ce promova filmul „The Other Woman”, Cameron Diaz a declarat pentru E!News faptul că nu crede în puterea deodorantului și că nu a mai folosit unul de 20 de ani.

3. Diane Kruger



În timp ce unele celebrități nu folosesc un antiperspirant pentru că nu cred în ele, Diane Kruger are un motiv bine întemeiat, este alergică. Actrița a declarat că în loc de deodorant folosește parfum.

4. Matthew McConaughey



Într-un interviu pentru revista „People”, Matthew a dezvăluit care sunt produsele pentru păr pe care acesta le folosește, dar și cremele pe care și le prepară singur. Cât despre deodorant, Matthew McConaughey a declarat că un bărbat trebuie să miroasă ca un... bărbat, după care a admis faptul că nu a mai folosit un antiperspirant de 20 de ani.

5. Julia Roberts



În 1999, Julia Roberts și-a făcut apariția pe covorul roșu la premiera filmului „Notting Hill”, într-un mod inedit. Actrița a apărut cu păr la subraț, iar toată lumea a început să vorbească despre asta. De atunci, subrațul Juliei Roberts parcă are propria personalitate. Într-un interviu cu Oprah, Julia Roberts a declarat faptul că nu îi place să folosească deodorantul și că nu i se potrivește.

6. Leonardo DiCaprio



Actorul american Leonardo DiCaprio refuză să folosească deodorant şi face duş destul de rar, pentru că este pasionat de protejarea şi conservarea mediului înconjurător. El face duş doar de două ori pe săptămână, pentru a conserva resursele de apă şi consideră că deodorantele nu sunt naturale.

Sursa foto: Getty Images

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.