Cool Stuff

FOTO | O asistentă medicală, sosia lui Meghan Markle?

Deși asemănarea dintre cele două este mare, diferențele dintre nunțile lor sunt de la cer la pământ.

Danielle Harris este o asistentă medicală, în vârstă de 33 de ani din Statele Unite și este adesea confundată cu noua Ducesă de Sussex. Femeia spune că este confundată cu Meghan Markle de cel puțin patru ori pe săptămână.



Danielle și soțul ei, Wu Olsen, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit în 2017, iar la nunta lor au participat 115 invitați, în timp ce Prințul Harry și Meghan Markle au avut 600 de invitați. Cei doi au avut un buget de 50.000 de lire sterline, adică doar 0,001% din bugetul nunții regale, care a fost de 45 de milioane de lire sterline.

În timp ce Meghan Markle a îmbrăcat o rochie de mireasă de 500.000 de lire sterline, semnată de casa de modă Givenchy, Danielle Harris a plătit doar 1.350 de lire sterline. 



Danielle Harris a precizat că asemănarea ei cu Meghan Markle este un compliment și se bucură de fiecare dată când cineva îi spune că seamănă cu Ducesa de Sussex.

Amândouă avem părinți de origini diferite și avem pistrui. Ea este atât de frumoasă, încât consider că este un compliment uriaș când oamenii îmi spun că semăn cu ea”, a declarat Danielle Harris.

Sursa foto: UNILAD

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.