untold

UNTOLD | Cum și-au ales cei mai tari DJ numele de scenă

Pregătește-te de experiența UNTOLD 2018 și află cum și-au ales DJ-ii numele de scenă!

Îi știi după numele de scenă sau chiar poate după numele lor adevărat, însă te-ai întrebat vreodată cum au ajuns să aibă aceste nume? Ei bine, noi te pregătim pentru cea de-a patra ediție UNTOLD, unde îi vei putea asculta și vedea pe cei mai tari DJ de muzică dance.

Iată cum arată programul pe zile la UNTOLD 2018!

În perioada 2-6 august îi vom vedea pe scena UNTOLD pe cei mai consacrați DJ, printre care Kygo, Diplo sau Tiesto.

Pregătește-te pentru experiența UNTOLD și află povestea din spatele numelor de scenă ai celor mai celebri DJ!

Iată cum poți dona sânge și să mergi la cele mai tari festivaluri din țară: UNTOLD și NEVERSEA!

1. Diplo



Diplo, pe numele său real Thomas Wesley Pentz și-a ales numele de scenă pentru că este fascinat de dinozauri. Îi plac pentru că sunt mari și nebuni. Diplo are și un tatuaj cu dinozauri pe brațul drept. Dinozaurii Diplocodus sunt o specie de reptile vegetariene și prietenoase, care au locuit în perioada pre-istorică în America de Nord.

2. Kygo



De origine norvegiană, Kyrre Gørvell-Dahll și-a ales numele de scenă când era la școală. Kygo a primit username-ul „kygo002” pentru un program pe care-l învăța la acea vreme. De atunci, prietenii lui au început să-l strige Kygo și așa rămas cu acest nume.

3. Don Diablo



Pe numele său real, Don Pepijn Schipper și-a ales numele de „Don Diablo” pentru că i se părea „cool” atunci când era copil. DJ-ul a dezvăluit că a ales acest nume pentru că „dă bine pe afiș” și pentru că a vrut să construiască un personaj, precum celebrul Batman.

4. Tiësto



Numele de scenă a lui Tiesto vine de la o poreclă pe care DJ-ul a avut-o în copilărie, bazată pe numele său real Tijs.

5. Afrojack



Numele de scenă Afrojack vine de la coafura afro pe care artistul o purta în anii '90, iar „jack” este termenul folosit în muzica house pentru a descrie o tehnică de dans populară în anii '80.

Sursa foto: BuzzFeed

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.