untold

Zece lucruri pe care nu le știai despre DIPLO

Află acum mai multe despre DIPLO! Vii să-l vezi la UNTOLD?

Anul acesta avem ocazia de-al vedea pentru prima dată pe Diplo la Untold Festival! DJ-ul american a devenit celebru la nivel internațional alături de Major Lazer, dar și prin hiturile pe care le-a compus pentru alți artiști.

Când vine vorba de Diplo, ne-ar fi mai ușor să facem o listă cu lucrurile pe care nu le face, pentru că acesta are o mulțime de lucruri trecute în CV: producător, compozitor, artist, DJ, antreprenor, regizor și influencer. Să fie oare Diplo unul dintre cei mai talentați oameni ai acestui secol?

Diplo a absolvit facultatea de muzică și film, din cadrul Universității Temple

Toată lumea știe că Diplo este aproape „căsătorit” cu muzica, dar probabil nu știați că cea de-a doua pasiune a sa este cinematografia. În urmă cu câțiva ani, Diplo și-a lansat primul film, „Favela On Blast”, care a fost mai mult un documentar despre muzica din cartierele Braziliene. Într-un interviu pentru GQ, Diplo a declarat că și-ar dori să-și ia un an liber, în care să se dedice doar cinematografiei.

Actele de caritate

Diplo a pus bazele asociației caritabile Heaps Decent, prin care susține educația copiilor defavorizați din Australia, dar și din alte țări. Într-un interviu pentru Complex, Diplo a povestit că a fost profesor  într-un program after-school, declarând „Eu eram tipul care îi ajuta să citească, să-și facă temele la matematică, să descopere și alte activități extracuriculare. Dar mi-am dat seama că era un job dificil. Nu există respect pentru profesori. Nu există respect deloc. Nu sunt bani. Nu există vreo modalitate de a avansa.  Mereu am vrut să fac mai mult”.

Timbaland, sursa de inspirație a lui DIPLO

Se pare că Diplo a fost destul de mult influențat de-a lungul carierei de producătorii hip hop, Timbaland fiind principala sa sursă de inspirație. „Am început să fac muzică pentru că îmi plăcea ceea ce făcea Timbaland”, a declarat DIPLO într-un interviu.

Diplo, un mare fan „Breaking Bad” și „Game of Thrones”

Diplo nu prea are timp de TV, ținând cont că mereu este în studio unde lucrează la piese noi, sau călătorește prin întreaga lume, având chiar 300 de evenimente pe an. Totuși, DJ-ul reusește să-și facă timp pentru serialele sale preferate „Breaking Bad” și „Game of Thrones”.

Diplo, un bărbat romantic

Se pare că DIPLO este un fel de Christian Grey, când vine vorba de gesturi romantice. DJ-ul a povestit că a ieșit la o întâlnire de Valetine’s Day, cu o tânără, pe care a dus-o cu elicopterul în Las Vegas, unde au mâncat la cel mai scump restaurant de sushi.

Diplo nu merge la aceeași petrecere de două ori

 

Diplo a declarat într-un interviu că niciodată nu îl vom vedea la aceeași petrecere de două ori!  Se pare că DJ-ul are o listă foarte diversă de evenimente de-a lungul unui an: de la petreceri corporate la bairamuri colorate în diferite cartiere, până la baluri și festivaluri excentrice. Oare câtă energie are Diplo?

Major Lazer nu înseamnă doar Diplo

Diplo se referă mereu la Major Lazer ca la o echipă, pentru că despre asta este vorba, despre un proiect în care sunt implicați aproape 20 de oameni. Totuși, liderul grupului este Diplo, el fiind pricipalul producător.

Numele real al lui Diplo

Diplo, pe numele său real Thomas Wesley Pentz, și-a ales numele de scenă pentru că este fascinat de dinozauri. Diplo are chiar și un tatuaj cu dinozauri pe brațul drept. Dinozaurii Diplocodus sunt o specie de reptile ierbivore și prietenoase, care au locuit în perioada pre-istorică în America de Nord.

Diplo a fost la cursuri de stăpânire de furiei

Se pare că după o luptă violentă în fața unui bar, Diplo a ajuns la închisoare, iar pedeapsa primită a fost aceea de a se înscrie la cursuri de stăpânire a furiei.  „Primul lucru pe care l-am spus la cursurile acelea a fost: știu că toată lumea zice asta, dar eu nu ar trebui să fiu aici. Atunci tipa care se ocupa de cursuri și-a dat ochii peste cap, mi-a zis să tac și mi-a trântit o carte în față”, a povestit Diplo într-un interviu pentru GQ.

Diplo îi detestă pe The Beatles

Se pare că Diplo nu a fost niciodată fanul trupei The Beatles. „Când eram puști, îmi plăceau acele piese rock nebune. Chiar și soul și R&B. Am urât muzica disco până pe la 30 de ani”, a povestit Diplo.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.