Cool Stuff

Ce reacție au avut David și Victoria Beckham la zvonurile legate de un posibil divorț

Celebrul cuplu nu ia în seamă zvonurile din presă și declară că mariajul lor e mai puternic ca niciodată.

Chiar dacă David Beckham și Victoria Beckham sunt unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri, asta nu înseamnă că în cazul lor nu se poate vorbi despre un posibil divorț. Se pare că de această dată, totul ar fi pornit de la un zvon conform căruia David Beckham ar fi lăsat-o însărcinată pe bona lui Harper. 

Totuși, Victoria Beckham a dat de înțeles că nu este nicio problemă în relația lor,  postând o poză cu fetița lor, Harper Beckham, alături de mesajul „Îmbrățișări de dimineață și multa iubire. Te iubim și ne e dor de tine @davidbeckham”. Purtătoarea de cuvânt a cuplului a declarat pentru publicația The Sun că „nu există nicio declarație despre divorț. Sunt doar știri false de social media. Este o pierdere de timp rușinoasă și bizară”.

Mai mult decât atât, Victoria l-ar fi întrebat în glumă pe David dacă divorțează de ea. Cei doi au râs de zvonurile din presă în legătură cu divorțul lor și s-au întrebat de unde au apărut aceste speculații. Aceștia au mai declarat că nu este vorba despre niciun divorț, iar mariajul lor este mai puternic ca niciodată.

„David și cu mine ne respectăm programele foarte încărcate; amândoi conducem afaceri majore, dar știm să punem telefonul deoparte și, câteodată, doar vorbim,” a mai spus Victoria pentru revista ELLE US anul trecut.

Nu este prima dată când zvonuri despre divorțul dintre David Beckham și Victoria Beckham ies la iveală. Însă, niciodată nu s-au adeverit.

Uite cum cântă David Beckham alături de fiica sa!

Cei doi se concentrează asupra carierei lor și asupra creșterii celor patru copii: Harper, Cruz, Romeo și Brooklyn Beckham. Cuplul nu bagă în seamă zvonurile din presă, iar recent au decis să își doneze ținutele purtate la Nunta Regală unei fundații caritabile.

 Sursa foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.