untold

Iată cum poți ajunge la Cluj-Napoca pentru festivalul UNTOLD 2018

Iată care sunt mijloacele de transport cu care poți să ajungi în Cluj-Napoca pentru cel mai mare eveniment al verii!

Anul acesta ne dăm întâlnire la Cluj Napoca, la cea de-a patra ediție UNTOLD, unde îi vom vedea pe Armin Van Buuren, The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Diplo, Oliver Heldens, Dimitri Vegas & Like Mike, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Steve Aoki și mulți alții, în perioada 2-5 august 2018!

Iată cum și-au ales cei mai tari DJ numele de scenă!


Dacă nu ești din Cluj, ne-am gândit să-ți venim în ajutor și să îți arătăm care sunt mijloacele de transport cu care poți să ajungi în oraș, pentru cel mai mare eveniment al verii!

1. Mașina personală

Dacă preferați masina personală, aveți la dispoziție trei rute: drumul E60, legătura cu Oradea, Brașov și București, drumul E81, legătura cu Satu Mare și Zalău sau drumul E58, care asigură legătura cu Dej, Bistrița, Baia Mare și Vatra Dornei.



2. Ride-sharing

Conceptul de ridesharing a prins din ce în ce mai mult în România, iar o parte din români folosesc zilnic aplicațiile destinate acestui concept. Pe scurt, comanzi prin aplicație o mașină, alegi destinația, iar șoferul vine și te ia, așadar ridesharingul presupune să împarți costurile călătoriei cu cineva.



3. Avion

În Cluj puteti ajunge și cu avionul, iar durata călătoriei este de aproximativ 45 de minute (București-Cluj). Orașul deține un aeroport, localizat în Someșeni, la 12 km de centrul municipiului, fiind al treilea aeroport, din punct de vedere al mărimii, din țară.

Iată cinci trucuri care ne învață cum să cumpărăm mai ieftin biletele de avion!



4. Tren

Daca sunteți interesați de o călătorie cu trenul, trebuie să știți că majoritatea trenurilor au legături directe cu Cluj, dinspre Oradea, Arad, Brașov, Sighișoara, Timișoara, Ploiești și București.

Dacă vrei să călătorești cu trenul, află că exista și varianta cușetei, adică o cabină cu două sau patru paturi în care poți să dormi. Studenții beneficiază de reducere, iar la călătoria cu trenul fără cușetă, aceștia beneficiază de gratuitate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.