neversea

Uite ce poți să faci în Constanța, dacă vii la festivalul NEVERSEA

În vara asta ne dăm întâlnire la Constanța, la cel mai mare festival de pe plajă din Europa, NEVERSEA!

În vara asta ne dăm întâlnire la Constanța, la cel mai mare festival de pe plajă din Europa, NEVERSEA! Vom asculta cei mai tari DJ ai momentului, vom dansa până dimineața și vom savura patru răsături de soare de neuitat. Dar în pauzele de distracție, ne-am gândit că ți-ar plăcea să știi ce poți să mai faci în Constanța, dacă tot te afli acolo pentru festival.

Dacă ai ajuns la Constanța, trebuie neapărat să faci o poză cu una dintre clădirile emblematice ale orașului, Cazinoul! Poți include pe listă și Farul genovez, care a fost construit în jurul anului 1880.

Constanța este un oraș în care trăiesc multe comunități, așa că vei avea șansa de a da peste cele mai tari restaurante cu preparate tradiționale. Recomandarea noastră? Hamsiile, baklavaua și suberekul!

Constanța are și ea un centru vechi! Vorbim despre Piața Ovidiu, unde vei găsi o mulțime de terase, porumbei și clădiri vechi.

Dacă nu-ți place să te plimbi prin soare, poți să pui pe listă o vizită la Delfinariu, la Planetariu sau la Muzeul Marinei Române.

Ai ajuns la Constanța cu mașina proprie? Urcă-te la volan și dă o fugă până la Adamclisi sau Histria! Sau dacă ți-era dor de litoralul românesc, fă o plimbare prin celelalte stațiuni din apropiere. 

Cel mai mare festival de pe plajă din Europa, NEVERSEA va fi găzduit de plaja Modern cu accesul principal dinspre portul Tomis. Perimetrul festivalului NEVERSEA are în acest an peste 110.000 metri pătrați, o suprafață mai mare decat la ediția din 2017.

Fanii mai pot profita de prețul special al abonamentelor pentru cele 4 zile de festival, de 449 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 550 de lei plus taxe. Acestea pot fi achiziționate de pe www.neversea.com. Sunt disponibile și abonamente VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Se pot achiziționa și bilete de 1 zi. Pentru zilele de JOI și VINERI fanii festivalului pot cumpăra biletele de 1 zi la prețul promoțional de 225 de lei plus taxe. Prețul final al acestora va fi de 250 de lei plus taxe. Pentru zilele de SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ, prețul biletului este de 250 de lei plus taxe, prețul final al acestuia fiind de 275 de lei plus taxe.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.