Cool Stuff

FOTO | Iată cinci staruri care au făcut striptease înainte de a deveni celebre

Iată câteva staruri care și-au făcut debutul îmbrăcate sumar și dansând la bară!

Probabil că te-ai întrebat uneori cum de unele vedete au atât de mult sex appeal. Ei bine, se pare că o parte dintre ele au știut să profite de el, încă din perioada în care nu erau celebre, din dorința de a mai câștiga un ban în plus. Cum? Prin striptease! Mai renunți la o cămașă, apoi la un pantof, arăți un umăr și vezi ce se întâmplă mai departe.

Iată câteva staruri care și-au făcut debutul îmbrăcate sumar și dansând la bară!

Lady Gaga

Când a împlinit 18 ani, Lady Gaga a început să lucreze în cluburile de striptease. Artista a povestit într-un interviu pentru revista Fabulous că show-urile sale erau pline de energie „Totul era foarte sălbatic. Purtam o geacă de piele neagră și dansam pe Black Sabbath, Guns N' Roses și Faith No More. Foarte rock 'n' roll”. Se pare că artista nu regretă că a luat această decizie în trecut:  „Am descoperit o adevărată libertate prin asta... Știam cum să-mi controlez sexualitatea. Îmi plăcea corpul meu și aveam multă încredere în mine”.

Cardi B

Cardi B a reușit să dea lovitura cu hiturile „Bodak Yellow” și „Bartier Cardi”, dar până să ajungă în industria muzicală, aceasta făcea striptease. „Mă gândeam la părinții mei, care ar fi zis că e dezgustător ceea ce fac. Am ascuns acest lucru doi ani, nu le-am spus celor din familie. Știți ce le-am spus? Că eram babysitter pentru niște oameni foarte bogați”, a povestit Cardi B într-un pentru Fader. „Oamenii au încercat mereu să mă facă să mă simt rușinată de ceea ce făceam. Dar știi ce, niciodată nu mi-a fost rușine cu asta!”, a adăugat artista.

Chris Pratt

Se pare că celebrul actor Chris Pratt a avut o mulțime de joburi înainte de a deveni faimos la Hollywood. Acesta a spălat mașini, a lucrat ca ospătar în hoteluri, s-a ocupat de un snack bar la bingo și s-a dezbrăcat pentru o mulțime de domnișoare. Când avea 18 ani, Pratt a fost chemat să danseze la o petrecere de burlăcițe, și de acolo a început totul. „Îmi plăcea să mă dezbrac. Mă simțeam liber și mă gândeam că aș putea să iau și bani pentru asta”, a povestit actorul pentru BuzzFeed.

Channing Tatum

După ce l-am văzut pe Channing Tatum în „Magic Mike”, ne-am dat seama că actorul se descurcă foarte bine la striptease! Se pare că acesta avea deja experiență în domeniu, ținând cont că s-a lăsat de facultate și s-a angajat ca stripper într-un club din Florida. Totul s-a aflat, atunci când US Weekly a postat un videoclip în care actorul făcea striptease, alături de mai mulți bărbați.

Dita Von Teese

Fosta soție a lui Marilyn Manson a devenit celebră pentru show-urile sale burlesque, însă aceasta și-a făcut debutul în cluburile de striptease. Artista a declarat că această experiență i-a dat mai mult curaj, în special pentru show-urile sale. „Am folosit excentricitatea ca o armă, rujul roșu, tocurile, pălăriile, mănușile din piele – toate mă transformau într-o femeie fatală”, a povestit Dita von Teese pentru InStyle.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.