Kiss Music News

Marius Moga semnează o nouă colaborare și lansează piesa „Mă doare la bass”

Marius Moga lansează single-ul „Mă doare la bass”, împreună cu Shift si What’s Up!

Marius Moga lansează single-ul „Mă doare la bass”, împreună cu Shift si What’s Up! Piesa vine la pachet cu un videoclip regizat de Iulian Moga, în care Marius Moga a ieșit din zona de confort și s-a deghizat într-un bucătar mexican, într-un Marius Moga adolescent rebel, dar și într-un Marius Moga la vârsta a 3-a. 

”Mă doare la bass” e o piesă care mie îmi dă o stare super bună și care sper să fie pe placul oamenilor, să îi binedispună. Anul acesta, m-am bucurat cel mai tare de timpul petrecut cu familia mea de acasă și cu familia mea de la studio. Și se văd roadele! Printre multe proiecte cu artiști noi sau deja celebri, mi-am făcut loc și pentru mine. Tot ce pot să zic este că “Mă doare la bass” e pentru toți cei pe care îi doare la bass.”, declară Marius Moga.

Îi mulțumesc din suflet lui Marius Moga pentru că m-a invitat să cânt alături de el pe această nouă piesă frumoasă, piesă care rezonează perfect cu sufletul meu care tranzitează această viață cu o durere la bass infinită!”, declară What’s Up.

O piesă de bagabonți pe care îi doare la bass! Marius mi-a propus să cant pe piesa asta împreună cu el și What’s Up, iar în seara în care am auzit piesa, am și scris versurile, iar a doua zi am filmat. Pe viteză a fost totul și pe viteză sper să  ajungă și la voi.”, declară Shift.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.