untold

Ce poți să faci în Cluj Napoca, dacă vii la UNTOLD

Ai de gând să vii la UNTOLD? Iată ce poți face în Cluj, dacă ajungi la festival!

Vii la UNTOLD și te gândești ce poți să faci în Cluj până se dă startul la distracție? Suntem siguri că nu o să dormi toată ziua, așa că ne-am gândit să-ți dăm câteva ponturi, pentru tine și gașca ta!

Te-ai trezit și ai chef de o plimbare? Dacă ai venit cu mașina proprie, poți să ajungi pe Dealul Feleacului, unde vei avea parte de o priveliște impresionantă asupra orașului, atât de timpul zilei, cât și seara. Dacă vrei să rămâi în Cluj, îți recomandăm să urci scările de la Belvedere, unde vei avea parte de un peisaj superb!

Dacă vrei să fii romantic, poți să te plimbi cu bărcuțele pe lacul Chioș, care este chiar în Parcul Central, acolo unde va avea loc și festivalul Untold!

Dacă vrei să cauți un loc cu puțină umbră, poți să mergi la Grădina Botanică, pentru că vei găsi cu siguranță o zonă răcoroasă, unde te poți relaxa în liniște. Plus că e un loc perfect pentru pasionații de fotografie!

Vizitează Biserica Sfântul Mihail din centrul Clujului, unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii gotice din Transilvania. Construcția bisericii a început în 1316 și a fost finalizată în 1390, având o înălțime de 80m.

Dacă n-ai ajuns la Paris să pui un lacăt pe Pont des Arts, nu-i nicio problemă! Du-te la Cluj, agață un lacăt și pune-ți o dorință, pe podul Elisabeta.

Crezi că am uitat de mâncare? Trebuie să încerci neapărat varza a la Cluj, pentru că sigur ai auzit de ea și te-ai întrebat oare de ce e atât de celebră! Sigur ți-am făcut poftă!

Nu uita că seara te așteptăm la Untold, unde abia așteptăm să-i vedem pe Diplo, Armin van Buuren, Jason Derulo, Tiesto, The Chainsmokers și mulți alții! Ești pregătit să dăm startul petrecerii?

Foto: PanoramaHotel, Unica, Flickr

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.