Cool Stuff

FOTO | Primele imagini din „Aquaman” îți arată cât de tare va fi noua producție DC!

Iată primele imagini din „Aquaman”, care va avea premiera pe 21 decembrie 2018!

Mai avem de așteptat până vom vedea în cinematografe „Aquaman”, dar până atunci cei de la Entertainment Weekly ne oferă câteva indicii despre cum va fi noua producție DC.

Aceștia au publicat câteva fotografii în exclusivitate cu o parte dintre personaje, așa că avem ocazia de a-i vedea împreună pe Amber Heard și Jason Momoa, dar și pe Patrick Wilson, în rolul lui King Orm, fratele malefic al lui Aquaman.  În imagini apare și Willem Dafoe, în rolul lui Nuidis Vulko, un faimos om de știință și prieten de-al lui Aquaman.

Din distribuție face parte și Nicole Kidman, care o interpretează pe Regina Atlanna, mama lui Aquaman, care apare alături de Temuera Morrison, cel care îl va juca pe Thomas Currry.

De aici putem deduce că filmul va prezenta și detalii din trecutul lui Aquaman, așa cum s-a întâmplat și cu „Wonder Woman” și „Man of Steel”.

Ne gândeam că Black Manta o să fie principalul personaj negativ din Aquaman, dar se pare că regizorul James Wan a dezvăluit că acesta ar fi de fapt pe locul doi. Se pare că adevăratul bad boy din film este Patrick Wilson, așa că ne vom aștepta la o luptă adevărată între cei doi frați care stăpânesc mările!

Filmul „Aquaman” va avea premiera pe 21 decembrie 2018, însă primul trailer va apărea la jumătatea lunii iulie!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.