Cool Stuff

Celebrități de la Hollywood despre care nu știai că sunt prietene

Tu știai despre aceste vedete că sunt prietene de-o viață?

Cu siguranță știai despre prietenia strânsă dintre Ben Affleck și Matt Damon sau Jennifer Aniston și Courtney Cox. Însă, nu toate celebritățile se afișează în lumina reflectoarelor alături de cei mai buni prieteni.

La prima vedere ai spune că unii dintre ei nu au nicio treabă și sunt personalități complet diferite, însă află că aceștia sunt prieteni de-o viață!

Iată mai jos o listă cu celebrități de la Hollywood despre care nu știai că sunt prieteni!

1. Blake Lively și Taylor Swift



Nimeni nu poate să îi reziste farmecului lui Blake Lively, nici măcar Taylor Swift.

#friendshipgoals a fost inventat datorită ție. Mulțumesc pentru fericirea pe care le-o aduci celor pe care îi cunoști, dar și celor pe care nu îi cunoști. La mulți ani!”, a scris Blake Lively într-o postare alături de o fotografie cu Taylor Swift.

2. Angelina Jolie și Gwen Stefani



Angelina Jolie și Gwen Stefani sunt atât de apropiate, încât acestea organizează adesea întâlniri de joacă pentru copiii lor. Într-un interviu din 2008, Angelina Jolie a dezvăluit că ea și Gwen Stefani au rămas însărcinate în același timp.

3. Selena Gomez și Jennifer Aniston



Cele două vedete s-au întâlnit în 2014 prin intermediul unui prieten comun și s-au împrietenit imediat. Jennifer Aniston a invitat-o imediat pe Selena la ea acasă să petreacă mai mult timp împreună.

„Are un cuptor de pizza. Adică, am făcut pe bune pizza la ea acasă”, a dezvăluit Selena Gomez în timpul unui interviu. Atunci când nu gătesc, cele două stau de vorbă, iar Jennifer Aniston îi dă Selenei Gomez sfaturi părintești.

4. Adam Levine și Jonah Hill



Solistul trupei Maroon 5 și câștigătorul premiului Oscar sunt prieteni încă din școala generală și obișnuiau să meargă împreună la școală în vremurile bune. Vedetele au ținut legătura de-a lungul timpului, ba mai mult decât atât, Jonah Hill le-a oficiat nunta lui Adam Levine și soției sale, Behati Prinsloo.

5. Naomi Watts și Nicole Kidman



Actrițele de origine australiană sunt prietene de mai bine de 25 de ani. Cele două au fost colege de clasă în liceu și au jucat chiar și într-un film împreună în 1991.

În 2007, Naomi Watts și Nicole Kidman au mers la Premiile Oscar împreună și au declarat că au o prietenie frumoasă și bazată pe încredere și iubire.

FOTO: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.