Cool Stuff

Sex and the City: cele mai ciudate conflicte și secrete din spatele serialului

Uite ce conflicte au existat între actrițele din serialul „Sex and the City”!

Sex and the City a devenit celebru pentru prietenia dintre patru femei puternice din New York! Serialul a fost difuzat în perioada 1998-2004, și a reușit să cucerească publicul feminin printr-o mulțime de subiecte tabu, povești romantice, cele mai tari trenduri și o distribuție de excepție. Totuși, în spatele micilor ecrane, au existat o mulțime de secrete despre care fanii nu au aflat niciodată.

Kim Cattrall, prea bătrână pentru orice

Este greu să-ți imaginezi serialul Sex and the City fără cele patru dive din poveste: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon! Totuși, se pare că cea mai pretențioasă dintre ele a fost întotdeauna Kim Cattrall!

„Când mi s-a trimis scenariul, m-am gândit că personajul Carrie nu era potrivit pentru mine.  Eram prea bătrână. Apoi m-am gândit că sunt prea în vârstă și pentru Samantha. Dar apoi am citit cartea scrisă de Candace Bushnell.  Am citit jumătate din ea și apoi am aruncat-o în cealaltă parte a camerei.  Era un scenariu haotic. Fetele nu ar fi rezonat, iar bărbații erau niște nesimțiți. Iar eu mă întâlneam cu cineva în perioada respectivă, așa că nu prea voiam să fac ceea ce scria în scenariu”, a povestit Kim Cattrall, pentru Marie Claire. Totuși, Catrall a acceptat rolul și s-a alăturat echipei!

A spus cineva „mărire de salariu”?

Cu cât serialul „Totul despre sex” a devenit mai popular, cu atât mai mult au crescut și pretențiile actrițelor! De fapt, cea nemulțumită a fost mereu Kim Cattrall, care spera ca va primi pentru ultimul sezon 1 milion de dolari/ episod, în condițiile în care actrița primise până atunci 350.000 de dolari/episod.  Se pare că frustrarea ei era legată de faptul că Sarah Jessica Parker, câștiga mult mai mult decât ea, fiind chiar director executiv într-o anumită perioadă.

Abuzul de alcool

Kristin Davis s-a luptat câțiva ani cu dependența de alcool, înainte de a deveni celebră. Totuși, aceasta nu a negat niciodată că a avut această problemă, însă  a recunoscut că a simțit presiuni din partea fanilor, care îi trimiteau mereu cocktailuri Cosmo, imaginându-și că actrița are aceleași gusturi ca și personajul său din serial.  „Cred că alcoolismul este o boală. Nu trebuie să te joci cu asta. A fost o perioadă în care oamenii  care nu mă cunoșteau foarte bine, insistau să beau un pahar de șampanie. Dar mereu i-am refuzat. Cu toții avem zile mai proaste. De ce să riscăm?” a povestit actrița.

Tensiuni mari între cele patru „prietene”

Se pare că întotdeauna a existat o tensiune între Parker și Cattrall, încât acestea au ajuns de multe ori pe paginile ziarelor din Statele Unite. Totul ar fi pornit de la faptul că Parker ar fi închiriat o casă pentru ea, Nixon și Davis, iar Cattrall ar fi fost lăsată pe dinafară.  Apoi, celelalte colege de platou s-ar fi distanțat de Kim Cattrall, până când au ajuns să nu mai vorbească deloc pe platourile de filmare.  

Când ești la filmări și lucrezi câte 90 de ore pe săptămână, nu ești niciodată acasă, ești epuizată.  Așa că au fost perioade în care toate am fost mai sensibile și poate că ne-am simțit rănite. Dar eu nu am niciun regret față de cum m-am comportat cu oamenii din jurul meu”, a declarat Sarah Jessica Parker, pentru Marie Claire.

Doar două filme „Sex and the City”?

Primele două filme „Sex and the City” au fost un real succes, iar fanii se așteptau să le vadă pe cele patru actrițe pornind într-o nouă aventură, în cel de-al treilea film, care a fost anulat. Se pare că de vină a fost Kim Cattrall, care ar fi avut niște pretenții mult prea mari de la Warner Bros. Actrița și-ar fi dorit ca echipa de producție să o ajute și cu alte proiecte de-ale sale, însă cerințele sale au fost ignorate, iar filmul a fost anulat. „Totul despre sex” fără Samantha? Nici o șansă!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.