Cool Stuff

Actori cărora nu le-a plăcut să-și sărute partenerii de film

Și iată că din nou, chimia de pe marile ecrane nu se „pupă” cu viața reală!

Cu toate că pe marile ecrane au o chimie puternică, emoțiile intense pe care actorii le transmit sunt mai degrabă false. De la Kate Winslet cu Leonardo DiCaprio, la Rachel McAdams cu Ryan Gosling, iată ce actori au urât să-și sărute partenerii de film!

1. Matt Damon și Angelina Jolie



Cine nu ar vrea să o sărute pe Angelina Jolie?! Se pare că în timp ce filmau „The Good Shepherd”, Matt Damon a fost nevoit să o sărute pe Angelina Jolie pentru una din scene.

„Suntem prieteni vechi, era ca și cum mi-aș săruta sora. A fost ciudat”, a declarat Matt Damon într-un interviu.

Într-un alt interviu, actorul a declarat că nu i-a plăcut să se sărute cu Angelina Jolie, mai ales că la acea vreme ea era căsătorită cu bunul său prieten, Brad Pitt.

2. Kate Winslet și Leonardo DiCaprio



În 2009, Kate Winslet a dezvăluit că nu suporta să îl sărute pe Leonardo DiCaprio în filmul „Revolutionary Road”, din 2008. Deși cei doi au jucat împreună în Titanic (1997) și au avut mai multe scene pline de pasiune, Kate Winslet a declarat că pentru filmul din 2008, sărutul cu Leonardo a fost ciudat, pentru că la acea vreme soțul ei era regizorul peliculei.

3. Jennifer Lawrence și Chris Pratt



Se pare că Jennifer Lawrence a avut emoții pentru sărutul său cu Chris Pratt, care era însurat la acea vreme. Cei doi au jucat împreună în filmul „Passenger”, iar Jennifer a avut nevoie de un pic de alcool pentru a o ajuta să-și depășească emoțiile.

„Am avut o perioadă de anxietate, pentru că mă tot întrebam ce am făcut. Era însurat și urma să fie primul meu sărut cu un bărbat căsătorit, iar vina este cel mai mare inamic al unei persoane”, a dezvăluit Jennifer Lawrence.

4. Tobey Maguire și Kirsten Dunst



Tobey Maguire și Kirsten Dunst au avut o chimie spectaculoasă în filmul „Spiderman” din 2002, însă sărutul lor celebru, cu capul în jos, l-a făcut pe Tobey Maguire să nu mai poată respira, la propriu.

„Ploua, iar picăturile de apă îmi curgeau în nas. Nu puteam să respir și încercam să iau câte o gură de aer pe lângă buzele lui Kirsten”, a dezvăluit Tobey Maguire.

Chiar și așa, sărutul celor doi a fost numit unul dintre cele mai bune scene, iar actorii au câștigat chiar și un premiu MTV pentru acest lucru, în 2003.

5. Ryan Gosling și Rachel McAdams


 
Cei doi actori au urât scenele în care au trebuit să se sărute pentru filmul „The Notebook” din 2004, iar sentimentele dintre cei doi erau atât de respingătoare, încât Ryan Reynolds a cerut la un moment dat ca Rachel McAdams să fie înlocuită.

FOTO: IMDB

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.