untold

Trupa Black Eyed Peas vine la UNTOLD

Celebra trupă The Black Eyed Peas revine în România, după 11 ani!

În mai puțin de două luni, Black Eyed Peas vor susține un show extraordinar la UNTOLD. După succesul răsunator al turneelor The E.N.D, The Beginning, când au făcut sold-out stadioane în întreaga lume, trupa americană a luat o pauză pe termen nedeterminat, ulterior participând doar la unele dintre cele mai speciale evenimente din lume, precum Finala Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil al Arianei Grande din Manchester.

UNTOLD ajunge astfel printre elite, fiind singurul festival din Europa care a reușit să-i convingă pe americani în acest an, pentru a le oferi un show de excepție fanilor săi. Pe scena principală UNTOLD vor răsuna unele din cele mai apreciate hituri ale tuturor timpurilor.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob.

Primul lor hit a fost single-ul „Where Is The Love?" din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaționale, cum ar fi „Pump It”, „Let’s Get It Started”, „I Gotta Feeling”, „Don’t Stop the Party”, „Meet Me Half Way”, „Boom Boom Pow”, „My Humps”. Sunt printre puținele trupe care au ocupat simultan locul 1 și 2 în Billboard Hot 100.

Toate hiturile care au facut istorie, dar și melodii de pe cel mai nou album „Ring the Alarm” se vor auzi live, în vară, pe scena principală a festivalului UNTOLD. Black Eyed Peas vor urca pe scenă în ultima zi a festivalului, adica duminică.

Are you ready to party?

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.