Fii DJ-ul nostru!

Fii DJ-ul nostru | Uite cum a început pasiunea lui Alex Voinea pentru muzică!

Astăzi vi-l prezentăm pe Alex Voinea, un DJ din Câmpina, care se află printre concurenții noștri!

În vara asta vrem ca numele tău să fie inclus în line-up-ul de la  UNTOLD și NEVERSEA!  Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la festivalurile verii, iar până la încheierea concursului, ne-am gândit să vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise!

Astăzi vi-l prezentăm pe Alex Voinea, un DJ din Câmpina, care se află printre concurenții noștri! Puteți asculta mix-ul său în secțiunea destinată campaniei, dar și pe Kiss FM, sâmbătă, de la ora  23:30!

Am început să fie pasionat de mixaj pe la 13-14, când am găsit în podul casei un casetofon și o geantă plină de casete de-ale lui tata. Am dat drumul la radio și înregistram pe casete tot ce îmi plăcea. Apoi m-am dus spre zona digitală și am tot căutat pe net idei și programe pentru DJ.  

Pe la 16 ani, am avut prima interacțiune cu publicul. Atunci am pus pentru prima dată muzică într-un club din orașul meu. Am prins curaj și am continuat, cam așa a decurs treaba!

În fiecare weekend pun muzică în cluburi, dar am făcut asta și prin străinătate, am niște prieteni care sunt studenți în Anglia și am fost la petrecerile lor”, ne-a povestit Alex.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.