Cool Stuff

Iată care sunt cele mai arogante celebrități de la Hollywood!

Deși sunt printre cele mai arogante vedete de la Hollywood, aceștia sunt destul de populari în rândul fanilor!

Pentru celebritățile de la Hollywood, încrederea în sine este foarte importantă, însă unele vedete ajung să exagereze. Cei mai mulți actori încearcă să își mențină o imagine plăcută în fața marilor ecrane, pentru a putea atrage cât mai mulți fani. Însă, fanii sunt adesea nemulțumiți de comportamentul celebrităților lor preferate și astfel aceștia sunt etichetați drept „aroganți”.

Iată câteva celebrități de la Hollywood despre care nu știai că sunt prietene!

Iată care sunt cei mai aroganți actori de la Hollywood!

1. Gwyneth Paltrow



„Sunt foarte bună în această meserie, iar persoanele care sunt interesante știu despre ce vorbesc, asta e tot ce contează”, a spus Gwyneth Paltrow în 2004.

Aparent, actrița este cunoscută pentru ieșirile sale haotice, în care face declarații deranjante. În 2014, vedeta a declarat că mamele de la Hollywood se descurcă mai greu, decât mamele care au un job normal.

„E mai greu să fii pe platourile de filmare, decât să fii o mamă cu un job normal”, a declarat Gwyneth Paltrow.

2. Will Smith



Cunoscut pentru serialul „The Fresh Prince of Bel-Air”, Will Smith nu este văzut prea bine de către foștii săi colegi de platou. Se pare că toții colegii lui Will Smith spun despre acesta că este imatur și arogant și nu au de gând să facă o reuniune în viitorul apropiat.

3. Katherine Heigl



În spatele chipului angelic, se pare că se ascunde o persoană care cauzează destul de multe probleme la filmări. După ce a părăsit serialul Anatomia lui Grey”, producătoarea serialului, Shonda Rhimes a dezvăluit că ea nu își dorește să mai lucreze cu persoane care nu își respectă colegii.

În 2008, Katherine Heigl a refuzat chiar și o nominalizare la Premiile Emmy, o decizie ciudată din punctul de vedere al fanilor.

4. Bradley Cooper



Bradley Cooper a fost căsătorit un an de zile cu actrița Jennifer Esposito, iar cea din urmă se pare că ar fi scris despre soțul său că este un bărbat „amuzant, deștept, arogant și un maestru al manipulării”.

Iată ce vedete de la Hollywood refuză să folosească deodorantul!


5. Kanye West



Cunoscut pentru replicile și declarațiile sale controversate, Kanye West nu încetează deloc să ne surprindă. În 2009, în timpul galei MTV Video Awards, Kanye West a întrerupt-o pe Taylor Swift în timp ce aceasta își accepta premiul pentru cel mai bun videoclip. Artistul a urcat pe scenă, i-a smuls cântăreței microfonul și a spus că îi pare rău, dar Beyonce este cea care merita acel trofeu.

Să nu uităm și de momentul în care Kanye West a întrerupt interviul lui Conan O'Brien pentru că avea nevoie la baie.

FOTO: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.