Cool Stuff

FOTO | Îi mai știi pe actorii din serialul „Married with Children”? Iată ce mai fac vedetele din Familia Bundy!

Îți mai aduci aminte de Familia Bundy? Iată cum arată actorii după 21 de ani de la încheierea serialului!

Familia Bundy a stârnit hohote de râs în rândul telespectatorilor mulți ani la rând. Serialul american a fost difuzat din 1987 până în 1997, însă de atunci multe lucruri s-au schimbat.

Povestea unei familii mai puțin „normale”, dar totuși unite, formată din tatăl vânzător de pantofi, mama casnică pasionată de shopping, fiica certată cu școala și fiul care este mereu în căutarea unei iubite, a strâns în fața televizoarelor milioane de telespectatori și a stabilit recorduri de audiență în mai multe țări.

Iată ce s-a întâmplat cu actorii care au dat viață personajelor din familia Bundy!

#1 Ed O’Neill


A jucat rolul lui Al Bundy, capul familiei. În cadrul serialului, Al trebuia să susțină financiar familia și să facă față situațiilor create de copiii săi, dar și de soția sa.

În prezent, Ed are 72 de ani și este căsătorit încă din 1986 și are două fiice: Claire născută în 1996 și Sophia născută în 1999.

De atunci, Ed O'Neill a mai jucat în: The 10th Kingdom, Big Apple, Dragnet, The West Wing, John from Cincinnati și Modern Family.

#2 Katey Sagal



A jucat rolul lui Peg Bundy, soția cheltuitoare. Actrița are 64 de ani, iar în 2014 a primit o stea pe faimosul bulevard Walk of Fame, un omagiu pentru întreaga contribuție cinematografică. De la această ceremonie, nu au lipsit nici colegii săi din serial.

#3 Christina Applegate 



A jucat rolul adolescentei Kelly Bundy. Actrița are 46 de ani și a apărut până acum în mai multe pelicule, printre care Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, The Big Hit, The Sweetest Thing și Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel.

#4 David Faustino (44) 



A jucat rolul mezinului familiei, acesta având un singur vis: să-și facă o iubită! În 2007, David Faustino a fost arestat pentru posesie de marijuana, iar apoi s-a internat într-un centru de dezintoxicare.

FOTO: Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.