Kiss Music News

Nouă ani fără Michael Jackson: lucrurile minunate pentru care nu-l vom uita!

Dacă i-am putea scrie o scrisoare lui Michael Jackson, am avea o mulțime de lucruri pentru care ar trebui să îi mulțumim!

Astăzi se împlinesc nouă ani de la moartea lui Michael Jackson, iar starul pop este în continuare în inima noastră, în playlistul nostru și cu siguranță va rămâne mereu o parte importantă din trecutul nostru. Dacă i-am putea scrie o scrisoare lui Michael Jackson, am avea o mulțime de lucruri pentru care ar trebui să îi mulțumim! Așa că iată o parte din ele:

Thriller, albumul care ne-a dat lumea peste cap!

Ne-a oferit albumul „Thiller”, care rămâne în continuare cel mai bine vândut material discografic din toate timpurile! Ani de zile am dansat pe „Beat it” și „Billie Jean” și ne-am imaginat că suntem într-un film de groază, de fiecare dată când vedeam la TV videoclipul „Thriller”.

Bucharest, pe buzele tuturor!

Au aflat și străinii că București există undeva pe hartă, după ce concertul lui Michael Jackson din 1992 a fost înregistrat pe DVD și vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume. Celebrul show din turneul Dangerous a fost difuzat și la televizor, înregistrând audiențe record pentru HBO. 

Michael Jackson și România

Tot în 1992, Michael Jackson a inaugurat înaintea concertului din București, un loc de joacă pentru un centru de plasament! Era vorba de leagănul de copii „Sfânta Ecaterina”,  care a fost desființat în 2003, în locul său fiind ridicată o clădire pentru recuperarea copiilor cu handicap. Ce a rămas în urmă? Pancarta „Heal The World”, pe care încă o mai vezi, atunci când te plimbi pe Bulevardul Alexandru Averescu.

Regele Pop, sursă de inspirație pentru alte staruri

Michael Jackson a inspirat o mulțime de artiști ai momentului, care probabil nu ar fi ajuns faimoși, dacă nu l-ar fi avut pe regele pop ca sursă de inspirație. Oare ne-am mai fi bucurat acum de Bruno Mars, The Weeknd și Justin Bieber?

Moonwalk în fața blocului

Oare cum l-am fi imitat pe Michael Jackson la petreceri, dacă nu era celebrul Moonwalk? De câte ori nu te-ai chinuit să faci acea mișcare de dans, în fața blocului, încercând să impresionezi vreo fată? Suntem siguri că ai reușit în cele din urmă!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.