Royals

FOTO | Prințul William a recreat o poză din copilăria lui Kate Middleton, în timpul turneului său regal

Deși Kate Middleton nu îl însoțește pe Prințul William în turneul regal, aceasta este în gândurile lui.

În timpul turneului său regal în Orientul Mijlociu, Prințul William a vizitat trei orașe: Israel, Iordania și Palestina, nefiind însoțit de soția sa. Kate Middleton nu călătorește cu el în această perioadă, pentru că este în concediu de maternitate, dar se pare că Ducesa de Cambridge este prezentă în gândurile soțului ei tot timpul!

Prințul William și Kate Middleton au anunțat data când va fi botezat Prințul Louis!

Prințul William a vizitat un sit arheologic din orașul Jerash, unul dintre cele mai populare obiective turistice din Iordania, iar în timpul vizitei sale, Prințul William s-a oprit și a recreat una dintre fotografiile din copilăria lui Kate, pe vremea când ducesa avea doar patru ani. William s-a pozat exact în locul în care a fost făcută fotografia, în care apar Kate Middleton, Pippa Middleton și tatăl lor Michael Middleton.



Familia Middleton a locuit în Amman, Iordania din mai 1984 până în septembrie 1986, după ce tatăl lui Kate a fost mutat din cauza locului de muncă de la compania de zbor British Airways.

Prințul William a fost întâmpinat de Prințul moștenitor Al Hussein bin Abdullah II, iar în prima zi cei doi au urmărit meciul dintre Anglia și Panama de la Campionatul Mondial de Fotbal, unde Anglia a reușit să se impună.

Prințul William a devenit primul reprezentant al familiei regale care a făcut o vizită oficială în Israel și pe teritoriile palestiniene.

FOTO: Instagram, Pinterest

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.