Cool Stuff

Uite cum a anunțat Adela Popescu că este însărcinată pentru a doua oară!

Actrița a anunțat într-un mod inedit că este însărcinată pentru a doua oară!

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al doilea copill al său, iar vedeta a ținut să facă anunțul într-un mod inedit. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015 și au împreună un copil, pe Alexandru, în vârstă de doi ani. 

Fosta solistă a trupei DJ Project a făcut anunțul în cadrul emisunii pe care o prezintă, „Vorbește lumea”, unde a declarat că este însărcinată în 15 săptămâni și a dezvăluit că cel de-al doilea copil va fi tot un băiețel.

Adela Popescu a postat și pe pagina sa de Facebook o poză alături de soțul ei, de băiețelul lor, dar și alături de câinele familiei în care anunță venirea noului membru.

„Vestea am dat-o familiei chiar de ziua lui Alexandru. Ne-am gandit în fel și chip cum să se întâmple mai ales că de Craciun, acum aproape trei ani, aveau să se emoționeze până la lacrimi, atunci cand au aflat că vom aduce pe lume primul nostru copil. Ne-am dorit ceva similar, așa că am gasit o modalitate ce seamănă tare cu felul nostru de a fi de acum. Simpatică, simplă, sinceră”, a scris Adela Popescu pe blogul său.



FOTO: Facebook

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.